MENIU

Uite cum să scapi de celulită până la vară! Cori Grămescu îți dă cele mai tari ponturi

Toate femeile vor să arate perfect la plajă, însă multe dintre ele se confruntă cu veșnica problemă: celulita.

Cori Grămescu spune ce trebuie să mănânce toate domnișoarele pentru a avea un trup de zeiță.

"Este indicat să mâncăm multe legume, atât crude, cât şi preparate, dar dietetic. Ideal ar fi ca la fiecare masă principală să mănânci legume. Mănâncă variat, sezonier şi prepară creativ mâncarea, nu e necesar să te chinuieşti să consumi numai alimente fierte sau crude. Câtă vreme eviţi prăjelile, nu ai de ce să îţi faci probleme. Trebuie să ai cel puţin trei mese pe zi, iar dacă simţi că nu te saturi, introdu una-două gustări mici. E cea mai bună opţiune pentru a-ţi menţine metabolismul în parametrii optimi de funcţionare. Consumă cantităţi moderate de proteine animale. Excesul de carne şi lactate nu face bine aspectului pielii, aşa că încearcă să îl menţii în limite moderate.

În afară de alimentaţia potrivită, avem nevoie şi de sport, iar eu recomand activităţile în aer liber. Fă-ţi un abonament la o sală de sport şi alege exerciţii pentru tot corpul. Bea multă apă, constant, întreaga zi. Odihneşte-te suficient, deci evită să pierzi nopţile, şi petrece-ţi timpul liber relaxându-te. Mergi cu rolele, aleargă, joacă badminton sau tenis, înoată, mergi cu bicicleta. Toate aceste activităţi te ajută să îţi echilibrezi organismul, sistemul hormonal şi nervos şi îţi îmbunătăţesc aspectul pielii" a spus Cori pentru ziarul Ring.

Cunoscuta antrenoare a explicat și ce nu este indicat să facă cele care își doresc cu orice preț să scape de aspectul nedorit al pielii.

"Nu fuma, nu bea cafea în exces şi sucuri dulci/cu îndulcitori. Nu apela la diete drastice sau la masaje anticelulitice agresive şi dese. Nu face sport în exces, e suficient să ai două-patru antrenamente pe săptămână. Nu te grăbi, durează cel puţin o lună până când vei începe să observi mici schimbări. Nu arunca banii pe creme scumpe care promit să facă minuni. În realitate, ai nevoie doar de sport şi de o alimentaţie sănătoasă şi constantă în practicarea unui stil de viaţă sănătos pentru a scăpa de celulită" a mai adăugat ea.