MENIU

Ucigașul tăcut al relației tale. Din cauza lui apar probleme în cuplu!

Horoscopul sexual al lunii iunie

Atunci când li se adresează întrebarea „de ce nu rezistă relațiile în timp?”, multe persoane răspund că de vină sunt infidelitatea, problemele financiare și lipsa comunicării. De fapt, altul este dușmanul relațiilor. Singurul lucru care sabotează legătura dintre doi parteneri sunt așteptările pe care ei le au unul de la altul.

Fii realistă!

Având în vedere că așteptările pot avea efecte negative asupra relației de cuplu, soluția este să renunți la unele dintre ele. Este momentul să deschizi ochii și să realizezi pe câte dintre ele le poate îndeplini cu brio iubitul tău. De asemenea, gândește-te dacă tu te poți ridica la nivelul pe care îl ceri într-o relație. Dacă vă iubiți cu adevărat, acceptați-vă exact așa cum sunteți.

Privește situația din alt unghi!

Atunci când ești în dubii în legătură cu ce ar trebui să faci cu relația ta, imaginează-ți că nu este vorba despre tine și despre cel drag. Privește situația din afară! Dacă te vei gândi că sunt alte persoane implicate în ea, cu siguranță îți va fi mult mai ușor să găsești o soluție pentru dilema în care te afli.

Mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
relaţie ucigaş