MENIU

TU pe ce deget porţi inelul? Răspunsul spune TOTUL despre tine

Pe ce deget porţi inelul

Pe lângă faptul că îți admiră frumoasele bijuterii, unii oameni pot chiar deduce aspecte legate de personalitatea ta și de relațiile tale cu ceilalți doar observând modul în care îți porți bijuteriile pe degete! 

Mâinile: dreapta sau stânga?

Dacă ești dreptaci, mâna dreaptă este considerată mâna activă, sau cea cu care „oferi”, în timp de mâna stângă este mâna pasivă, sau cea cu care „primești”. Dacă ești stângaci, lucrurile stau invers.

Degetul arătător:

Purtatul unui inel pe acest deget al mâinii active denotă o stimă de sine sănătoasă, multă încredere în forțele proprii, și bune calități de lider.

În cazul mâinii pasive, semnificația este ca, în loc să fii tu cel care comandă, mai degrabă tinzi să te supui ordinelor altor persoane autoritare.

Dacă îți lipsește încrederea, începe pur și simplu să porți un inel pe degetul arătător de la mâna activă. Cele mai potrivite pietre pentru întărirea acestui aspect sunt topazul, ametistul și lapis lazuli albastru.

Degetul mijlociu:

Degetul mijlociu denotă valorile și responsabilitățile tale. Un inel purtat pe acest deget indică faptul că purtatorul ia viața în serios și știe să discearnă între ce e bine și ce e rau.

Dacă inelul este purtat pe mâna pasivă, e semn că purtatorul este o persoană serioasă și responsabilă. Cele mai potrivite pietre pentru degetul mijlociu al mâinii active sunt piatra lunii și cuartul roz. Aceste pietre întâresc echilibrul personal în toate aspectele sale.

Degetul inelar:

Un inel pe acest deget al mâinii active îmbunătățește capacitatea de a învăța alte persoane cum să fie creative și inventive. Purtate pe același deget, doar că pe mâna pasivă – pentru mulți, acesta este degetul pe care își poartă verighetele de nuntă – inelele atrag creativitate și inspirație în rezolvarea de probleme, o abilitate ideală mai ales în căsătorie! Dacă nu ești căsătorit, purtarea unui inel de aur cu pietre colorate pe acest deget al mâinii pasive atrage pasiune și iubire.

Degetul mic:

Purtat pe mână activă, denotă abilități excelente de negociere și de exprimare. În plus, poate semnala disponibilitate sau curiozitate de ordin sexual!

Pe mâna pasivă, denotă excelente abilități de ascultare și o intuiție puternică. Cele mai potrivite pietre pentru îmbunătățirea aspectelor legate de comunicare (pe mâna pasivă) sau de intuiție (pe mâna activă) sunt chihlimbarul, citrinul și piatra lunii.

Degetul mare:

Purtarea unui inel pe degetul mare de la mâna activă denotă faptul că reușești, sau cel puțin cauți mereu, să te impui în fața celor din jur.

Dacă porți inelul pe degetul mare al mâinii pasive, este semn ca tinzi mai degrabă să te lași tu condus de ceilalți. Pentru a deveni mai convingător în impunerea punctului de vedere, poartă pe acest deget de la mâna activă un inel subțire de argint.

Cele mai potrivite pietre pentru acest deget al mâinii pasive sunt granatul, rubinul, și carneolul. Aceste pietre te fac mai puțin predispus să te lași convins cu ușurință de persoanele manipulative, scrie secretele.com.

Mai multe articole despre:
bijuterii inel deget