MENIU

Trucul incredibil folosit de un bărbat pentru a urca a bordul unui avion FĂRĂ bilet

Metoda folosită este surprinzător de simplă

Un bărbat a fost arestat în Texas, după ce s-a descoperit că s-a urcat la bordul unui zbor al companiei Delta Air Lines în mod fraudulos. Strategia lui ridică serioase semne de întrebare privind actualizarea măsurilor de securitate pe aeroporturi.

Trucul folosit de pasagerul ilegal este de-a dreptul șocant prin simplitate: bărbatul a fotografiat în secret biletul de îmbarcare al unuia dintre colegii săi de zbor, iar imaginile s-au dovedit a fi de o calitate atât de bună încât i-au permis să treacă de poarta de îmbarcare.

 

După ce experții au studiat înregistrarea de pe camera de supraveghere, a reieșit că bărbatul a încercat să fotografieze cu telefonul mai multe legitimații de îmbarcare din jurul său, dar imaginile nu au fost destul de clare, scrie drivemagazine.ro.

 Singura pe care a reușit s-o obțină la o calitate suficient de bună a fost cea a unei minore.

Situația a devenit suspectă pentru personalul de la sol când fata a încercat să se îmbarce imediat după bărbat, dar sistemul a refuzat să o lase să se îmbarce, spunând că aceasta se îmbarcase deja. Între timp, și echipajul de zbor a devenit suspicios, deoarece, în timpul procesului de îmbarcare, bărbatul s-a comportat confuz, încercând să deschidă unitatea de depozitare care conținea echipamentul de urgență.

Mai multe articole despre:
cum urci in avion fara bilet truc smecherie pasager