MENIU

Trei femei întreţinute din zodiac. Adoră să fie răsfățate de bărbați

Trei femei întreţinute din zodiac. Adoră să fie răsfățate de bărbați

Deşi multe femei visează să aibă o carieră de succes și să fie independente, există, la polul opus, reprezentante ale sexului frumos care se mulţumesc să stea acasă, să se ocupe de treburile gospodărești sau doar să supravegheze buna lor desfășurare. Singurul job pe care femeia care se regăsește în această din urmă categorie consideră că îl are este acela că trebuie să fie frumoasă. Atât!

De altfel, sunt trei femei în zodiac care visează să fie întreţinute şi răsfăţate, fără să fie nevoite să muncească o zi. Iată care sunt acestea!

Vărsător

Femeia Vărsător este în fruntea topului celor mai întreţinute zodii. Boemă, creativă, ea ţine la ideile ei şi înţelege concepte precum iubirea sau dreptatea, dar va prioritiza întotdeauna banii şi luxul care i se oferă. Pentru că ţine foarte mult la poziţia ei socială, va face orice pentru a arăta mereu bine şi pentru a-şi păstra o imagine impecabilă de fiecare dată, mai ales dacă vrea să mențină ridicat interesul ”sponsorului”. 

Principalul ei scop este fie tot timpul aranjată, ca scoasă din cutie. Orice bărbat care va fi dispus să îi pună lumea la picioare şi tot ceea ce are o va face să uite de romantismul şi poeziile unui altuia mai sărac. Citește continuarea