MENIU

Trei blocaje care duc la ratarea orgasmului unei femei

Trei blocaje care duc la ratarea orgasmului unei femei

Despre orgasmul femeilor s-au scris sute de mii de articole şi s-au publicat sute de cărţi. Asa cum a avea orgasm este una din marile placeri ale vietii, la fel, la polul opus, a rata un orgasm este una din marile frustrari ale vietii si totodata o problema de sex reala.

Să ratezi un orgasm de care la un moment dat păreai atât de sigură nu este modul ideal de a încheia o partidă de sex. Cu toate acestea, de ce atât e multe femei cunosc acest final? Scuza de „distragere a atenţiei” este explicaţia pe care o dau specialiştii oricărui gând care te scoate din joc. „Multe femei trebuie să se focuseze şi să aibă starea de spirit potrivită pentru a experimenta orgasmul. Când un gând intruziv îşi face apariţia este aproape imposibil să scape de el”, a declarat Megan Fleming, un specialist în domeniu.

Iată 3 gânduri care distrug magia momentului plus un sfat despre cum să le blochezi astfel încât să ai orgasm.

Gand anti-orgasm # 1: “Am atât de multe lucruri de …. spălat, facut, dres”

Femeile sunt adevărate experte în a derula în gând liste cu ce au de făcut: „Trebuie să trimit mailuri la x şi la Y”, „Of, maine trebuie iar sa dau cu aspiratorul” in toate momentele si, bineinteles, si în momentele nepotrivite cum ar fi o partida de amor.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Mai multe articole despre:
femei relatii sex cupluri orgasm