MENIU

Trei beneficii pe care partidele de sex le au asupra organismului. Sigur nu ştiai asta!

Pe lângă faptul că orgasmul te face să te simți în al nouălea cer, sexul prezintă și o serie de beneficii pentru sănătate. Află care sunt acestea!

1. Elimină stresul - Un studiu realizat pe 50 de persoane - bărbați și femei - arată că sexul reduce stresul. Participanții la studiu au fost rugați să efectueze activități stresante după ce au întreținut relații intime. Aceștia au fost puși să vorbească în public sau să rezolve exerciții dificile și au făcut față cu brio.

2. Poate crește longevitatea - Într-un studiu interesant, realizat pe o perioadă de câteva zeci de ani, la care au participat aproape o mie de persoane de vârstă mijlocie, rata mortalității a fost mai mică la cei care au avut orgasm mai des. Cu toate acestea, autorii studiului subliniază că există mulți alți factori, în afară de orgasm, care pot prelungi sau scurta durata de viață.

3. Reduce durerile menstruale - Dacă suferi de dureri menstruale și de crampe, ai putea să îți dorești să faci mai des sex. Contracțiile musculare din timpul orgasmului și hormonii eliberați atunci, precum endorfinele, pot ajuta la ameliorarea durerii.

Sursa: clickpentrufemei.ro