MENIU

Transpiră pentru o siluetă trasă prin inel! Cele mai eficiente şi uşoare 8 antrenamente de slăbit

Antrenamente eficiente pentru slăbit

Antrenamentele in care transpiri mult sunt cele mai eficiente in slabit. Dar nu trebuie neaparat sa mergi la sala pentru a le face. Le poti realiza si acasa, urmand pasii prezentati in aceste clipuri.

Poate frigul din aceasta perioada iti taie cheful sa mergi la sala pentru a-ti intra in forma. Poate nu ai suficient timp sa mergi de trei-patru ori pe saptamana la sala. Sau poate portofelul nu-ti permite sa-ti faci un abonament la o sala de fitness. Dar toate acestea nu sunt motive temeinice pentru a nu face sport deloc! Poti sa te antrenezi acasa, in dormitor, pe hol sau in sufragerie, unde ai tu mai mult loc. Exista numeroase clipul pe YouTube care-ti arata, pas cu pas, exercitiu cu exercitiu, ce trebuie sa faci pentru a-ti intra in forma. Insa acele antrenamente in care transpiri mult sunt cele mai eficiente in slabit. Aceasta este o selectie a celor mai bune antrenamente care te pot ajuta sa obtii acea silueta trasa prin inel la care visezi.

Workout de 10 minute pentru abdomen

Campionul la box Manny Pacquiao exemplifica in acest clip cum sa-ti tonifici abdomenul cu doar 10 minute de antrenament pe zi. Este un antrenament intens, dar de scurta durata care “scoate untul din tine”. Insa tot efortul merita pentru a avea abdomentul sculptat.

Citeşte mai multe pe lyla.ro.