MENIU

Trailerul noului film,,Hunger Games", prezentat în premieră la Comic Con San Diego

Echipa filmului ,,Hunger Games'', în frunte cu Jennifer Lawrence și Liam Hemsworth, a prezentat, ieri, la Comic Con San Diego 2015, cel mai mare salon de science fiction și benzi desenate din SUA, trailerul noului film al seriei ,,Hunger Games", care va fi lansat pe ecrane în noiembrie.

Adaptarea cinematografică a romanelor lui Suzanne Collins, adorată de adolescenți, relatează aventurile tinerei Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) supraviețuitoare a unui joc televizat deosebit de crud, un fel de circ roman al vremurilor moderne.

 

 

Personajele evoluează într-o societate futuristă, postapocaliptică, în care populația este obligată să ia parte la acest joc ale cărui reguli constau în a ucide pentru a supraviețui. În noul episod intitulat "The Hunger Games: Mockingjay Part 2", Katniss, nu luptă doar pentru a-și salva viața, ci devine totodată un simbol al revoluției. Viitorul film al seriei o prezintă pe Katniss încercând să pornească o revoltă împotriva guvernului totalitar din District 13.

Mai multe articole despre:
null