MENIU

Top 6 cele mai ieftine oraşe din lume unde poţi sta în condiţii decente

Top 6 cele mai ieftine oraşe din lume unde poţi sta în condiţii decente

Traiul de zi cu zi pare sa necesite tot mai multe cheltuieli odata cu trecerea timpului. Si totusi, exista localitati care ofera conditii decente de trai si se pot numara cu succes printre cele mai ieftine orase din lume.

Iata cum arata topul lor, in ce zone se afla si in ce conditii se poate trai in ele!

Cele mai ieftine orase din lume: top 6

Te-ai gandit vreodata ca banii de care esti nemultumita in localitatile de pe plaiuri mioritice iti pot oferi o viata mult mai buna in alte zone de pe glob? Specialistii au realizat un top al celor mai ieftine orase din lume si au ajuns la concluzia ca mai multe localitati asiatice domina topul. Interesant este faptul ca in aceleasi tari se afla si unele dintre cele mai scumpe orase de pe plan mondial. Studiul a fost realizat tinandu-se cont de costurile la mancare, bautura, transport, haine si de alte cheltuieli ale casei.

6. Alger, Algeria

Alger este cel mai important oras al tarii. Vestea ca sta foarte bine la capitolul pretul benzinei a facut inconjurul lumii. Instabilitatea politica si cea economica au facut posibila si scaderea preturilor la diferite servicii. Cu toate acestea, nu multi turisti se incumeta sa viziteze aceasta asezare urbana.

Citeste continuarea pe divahair.ro.