MENIU

TOP 3 cele mai amuzante FARSE de 1 Aprilie. Vei râde cu lacrimi!

1 Aprilie, Ziua Păcălelilor

De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, obiceiul cere să le faci farse prietenilor, colegilor, membrilor familiei, iar ei nu trebuie să se supere. Desigur, farsele alese trebuie să fie amuzante și distractive pentru ambele părți. Iată care sunt cele mai tari farse de 1 Aprilie.

1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, este celebrată în multe țări de pe glob, nu numai la noi. Tradiția păcălelilor de 1 Aprilie, când oamenii își fac farse mai mult sau mai puțin stânjenitoare, datează din secolul XVI, Franța. Neoficial, această teorie se pare că a fost acceptată în unanimitate.

Top 3 farse de 1 Aprilie

Cât timp vă aflaţi la cumpărături, lipeşte-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. În momentul în care va încerca să iasă din magazin se va declanşa alarma.

Dacă ai timp şi un prieten care ştii că are simţul umorului, înveleşte-i maşina cu ziare sau hârtie igienică. Poţi să faci asta şi în timpul zilei, chiar dacă sunt trecători. Toţi vor râde de ceea ce aveţi de gând să faceţi.

 De Ziua Păcălelilor, poţi să bagi în cutia poştală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ştampilată) prin care să-i anunţaţi că vor fi deconectaţi de la reţeaua electrică pentru reparaţii timp de 2-3 luni.

Alte farse pe care poți să le faci

Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta. Umple holul casei cu pahare goale de plastic. Poți scrie ceva cu ele dacă tot ai de aranjat. Pune colorant alimentar pe robinetul de apă. Nimeni nu-și dorește dimineața să se spele cu apă roșie, galbenă, albastră. Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini. Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimentele se holbează la el.

Pentru fete: cumpăraţi o pereche de chiloţi de damă şi ascundeţi-o în maşina iubitului, buzunarul lui de la haină, undeva unde puteţi să o găsiţi mai târziu, acasă sau la serviciu între prieteni şi să-i faceţi scandal.

O păcăleală mai veche, dar care merge tot timpul, este să schimbi zahărul cu sarea. Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme. În timp ce doarme cineva pune într-o farfurie mai multe hârtii, du-te în faţa lui, dă-le foc şi strigă tare după ajutor. Cu siguranţă va fii o păcăleală pe care nu o va uita prea uşor.

Obiceiuri și tradiții în lume

De 1 Aprilie, în unele zone din lume există tradiţii şi obiceiuri care datează de sute de ani. Se spune că glumele trebuie făcute până la miezul zilei astfel că cei ce care păcălesc după acest moment vor avea ghinion (tradiţie păstrată în Noua Zeelandă, Marea Britanie, Australia și Africa de Sud), că cei care nu acceptă cu umor farselele vor avea şi ei ghinion, iar în unele regiuni există obiceiul care spune că dacă o fată frumoasă reuşeşte să te păcălească, e musai să o iei de nevastă sau cel puţin să fii prieten cu ea.

Alte tradiţii arată că bărbatul care se căstoreşte în această zi va fi sub papucul nevestei până la sfârşitul vieţii, în schimb cei născuţi în această zi au o viaţă plină de noroc.

Sursă text: Click.ro 

Mai multe articole despre:
farse 1 aprilie ziua pacalelilor top farse