MENIU

Toate MOTIVELE pentru care femeile îşi MINT iubiţii şi INTERPRETAREA MINCIUNILOR

Cine crede ca intr-o relatie minciunile nu ajuta deloc pentru bunul curs al lucrurilor, se insala amarnic. Astfel, potrivit ultimelor studii sociologice, cuplurile cele mai statornice si cele mai fericite sunt acelea in care partenerii aleg sa minta.

Totodata, se pare ca femeile sunt cele care au tendinta cea mai mare de a minti in cuplu, insa motivele lor sunt unele dintre cele mai putin asteptate.

Femeile ajung sa minta intr-un cuplu fie pentru ca isi doresc ca relatia lor sa fie una armonioasa, oricat de ciudat ar parea, fie pentru ca isi doresc sa fie deconspirate si sa se ajunga la o despartire “curata”

Asadar, in cazul in care o femeie isi doreste ca relatia ei sa mearga, isi va minti fara niciun fel de problema partenerul cu privire la cele mai marunte lucruri dar si cu privire la cele mai grave.

Va minti ca este mereu satisfacuta in pat, ca are mereu chef de sex, ca ii iubeste parintii partenerului, ca nu este atrasa sexual de niciun alt barbat, ca este mereu fericita, doar de dragul barbatului ei, pentru a reusi sa mentina armonia necesara.

Cu toate acestea, se va destainui celor mai apropiate prietene, avand nevoie de refulare.

Femeile care pe de alta parte isi doresc ca relatia lor sa se termine, vor minti, cel mai probabil, in rpivinta unor lucruri care sunt adevarate in mod evident. Cel mai ciudat este faptul ca atunci cand vor sa iasa dintr-o relatie cel putin 90% dintre femei dau toate semnele ca ar fi atrase de un alt barbat, tocmai pentru a-si starni actualul iubit sa ia atitudine si sa le paraseasca. Mai mult decat atat, unele dintre ele mint cu privire la sentimentele pe care le au pentru alti barbati pentru a-si impinge partenerii sa aiba relatii sexuale cu alte femei. Dupa aceea, ele pot fi acelea care pot decide sa termine o relatie.

Cele 13 minciuni pe care le spun toate femeile si ce inseamna de fapt

1. Nu asteptam un apel de la tine. INSEAMNA DE FAPT: Fix de asta imi era frica! Eram sigura ca vei face asa ceva!

2. Imi placi, dar nu stiu cand te voi iubi. INSEAMNA DE FAPT: Nu pot avea o relatie cu tine, nici macar sexuala. Nu ma atragi.

Vezi mai multe pe lyla.ro.