MENIU

Toamna lacrimilor amare. 3 zodii își pierd sufletul pereche în următoarele 2 luni

Toamna lacrimilor amare. 3 zodii își pierd sufletul pereche în următoarele 2 luni

Toamna este un moment bun de reflectare și analiză asupra vieții. Precum frunzele care cad și lasă loc mugurilor să înflorească la timpul potrivit, așa ar trebui să procedezi și tu. Să tragi linie, să inspiri puternic și să îți creionezi viitorul, privind cu optimism spre viitor. 

Pentru multe dintre zodii, astrele au pregătit provocări marcante, situații tensionate și multe lacrimi pe obraz. Trei dintre nativii din zodiac vor avea parte de multe drame în următoarele luni și vor pierde chiar acele persoane alături de care credeau că vor merge în tandem până la sfârșitul vieții.

De multe ori, sfârșitul nu trebuie privit în mod tragic, ci mai degrabă ca pe un început fresh, nou și o oportunitate de dezvoltare pe cale spirituală. Iată care sunt cele trei zodii care își vor pierde iubirea vieții până la sfârșitul toamnei.

Gemeni

Încă de la începutul anului, Gemenii s-au aflat într-un rollercoaster emoțional, iar viața lor amoroasă a fost presărată cu multe momente greu de digerat. 

Chiar dacă ați găsit acea persoană alături de care se simt cel mai în siguranță și căruia simt că pot să îi spună orice, conexiunea dintre voi scârțâie pe alocuri și câteodată pur și simplu nu poți să te faci înțeleasă. Într-un final, el va fi cel care va pune stop relației, însă tu chiar dacă te așteptai, într-un fel, șocul va fi destul de mare și vei avea nevoie de toată susținerea oamenilor dragi pentru a trece peste această decepție în dragoste. Citește continuarea.