MENIU

Tipuri de sex pe care nu trebuie să le ratezi

Tipuri de sex pe care nu trebuie să le ratezi

Lipsa unei relaţii romantice nu trebuie să însemne neapărat lipsa activităţii sexuale. Aceasta este o parte esenţială din viaţa fiecărui individ matur şi este o parte integrantă a păstrării sănătăţii pe toate planurile.

Sexul este foarte important pentru o minte ageră şi pentru un corp relaxat şi odihnit, acesta având un rol major în păstrarea unui sistem imunitar intact.

După cum menţionam anterior, faptul că nu aveţi un partener în permanenţă, asta nu înseamnă că trebuie să vă abţineţi de la sex. Acesta poate deveni mult mai interesant şi aventuros, în momente de libertate şi va crea amintiri care vor rămâne cu siguranţă în memoria dumneavoastră pentru perioade lungi de timp.

Nu există loc mai bun pentru a cunoaşte oameni noi, ca o petrecere. Dacă mai adăugăm şi prezenţa alcoolui cam în orice persoană din acel loc, o partidă amoroasă plină de scântei poate avea loc oriunde, iar asta vă va potoli şi setea de aventură pentru a vă putea concentra apoi pe lucrurile importante care contează pentru dumneavoastră.

Varianta de a întreţine raporturi sexuale cu cineva cu care vă cunoaşteţi de foarte mult timp şi aţi împărţit multe secrete şi evenimente împreună poate fi viabilă, însă va trebui să stabiliţi de la bun început un set de reguli care să va permită libertatea atunci când nu sunteţi împreună. La urmă urmei, nu vă doriţi să stricaţi o prietenie sănătoasă.

Continuarea pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu