MENIU

Tipuri de bărbaţi care înnebunesc femeile

Pentru bărbați nu e ușor să între în grațiile femeilor. Trebuie să fie mereu tunși, rași și frezați. Cu această credința în minte se trezesc în fiecare dimineață cu 20 de minute mai devreme să se bărbierească pentru a impresiona colegele de la birou.

Însă avem o veste bună pentru bărbați: reprezentanțele sexului frumos se dau în vânt după urmașii lui Adam cu un început de bărba.  


 Mesaj pentru bărbați: Bărba este sexi
 Puneți aparatul de râs deoparte a€“ femeile consideră barba sexi, potrivit unui studiu realizat de către psihologi de la Northumbria University pe un eșantion de 70 de femei.

Doamnelor și domnișoarelor prezente în studiu li s-au prezentat 15 fotografii cu fețe de bărbați din diferite unghiuri și cu diferite tunsori, după care li s-a cerut să clasifice fiecare față după următoarele caracteristici: masculinitate, agresivitate, atractivitate și maturitate.

Cine credeți că a câștigat inima participantelor? Ei bine, femeile consideră că barba de o zi este cea mai atractivă din punctul lor de vedere, iar bărbatul care o poartă reprezintă partenerul ideal. Este o veste foarte bună mai ales pentru bărbații cărora nu le place să se bărbierească în fiecare zi. Însă, nici nu trebuie să credeți că dacă veți începe să arătați precum omul cavernelor veți avea mai mult noroc în pat.
 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
femei bărbaţi sexy barbă