MENIU

Te întrebi de ce nu slăbești deși ții dietă? Uite răspunsul mult așteptat

Multe persoane țin dietă și mănâncă sănătos, însă nu reușesc deloc să dea kilogramele jos. Oana Cuzino vine în ajutorul tuturor cu niște ponturi foarte valoroase.

"În cazul celor care au probleme cu greutatea, s-a constat că acest tip de alimente împiedică pierderea ponderală. Soia, mărarul sau rodiile conțin estrogeni naturali denumiți fitestrogeni. Există însă și forme sintetice cu efect estrogenic care se găsesc în plastice, dar și în pesticidele care intră în circuitul plantelor. Aceste substanțe împiedică funcționarea normală a hormonilor estrogeni din corpul uman. Nu vă puteți feri de ele, dar limitați-le prezența! În timpul copilăriei și adolescenței, s-a demonstrat până acum că estrogenii sintetici au efect doar asupra celor supraponderali. Un copil grăsuț care consumă alimente cu efect estrogenic are risc să intre la pubertate precoce.

În timpul vieții adulte, estrogenii sintetici practic interzic orice dietă. Aceasta deoarece sunt cei care contribuie la formarea celulelor grase. Cum le limitați prezența? Încercați să cumpărați vegetale din surse sigure și curate. În privința cărnii, înlăturați grăsimea și pielea deoarece concentrează reziduurile estrogenice. Dacă vă aflați la dietă însă, nu luați suplimentele naturale pe bază de soia, care concentrează estrogeni, chiar dacă aceștia sunt naturali. În cursul unei diete, reduceți la zero și zahărul, deoarece și acesta dezechilibrează sistemele hormonale. Și, măcar în diete și în cursul sarcinii, renunțați la deodorantele de cameră sau de mașină, care ar putea conține xeno-estrogeni" a scris Oana pe blogul ei.

Mai multe articole despre:
dietă ponturi oana cuzino