MENIU

Te enervezi repede sau eşti o fire calmă? Află răspunsul cu testul "punctului roşu"

Cum reacţionezi când eşti într-o situaţie stresantă? Nervii tăi întinşi la maxim te fac să "răbufneşti" sau ştii cum să-ţi controlezi emoţiile şi reuşeşti să-ţi păstrezi calmul? Află răspunsul cu ajutorul testului psihologic de mai jos.

Testul "punctului roşu" este simplu, dar eficient. Nu trebuie decât să alegi una dintre imaginile care te reprezintă. Citeşte apoi semnificaţia alegerii tale şi află dacă eşti o persoană care se enervează repede sau mai greu.

1. Eşti mai tot timpul "zen". Aproape că nu te enervezi niciodată. Eşti o fire calmă, liniştită şi îţi controlezi foarte bine emoţiile.

2. Ai un temeperament echilibrat. Nu te enervezi foarte des, iar atunci când, totuşi, o faci, te controlezi destul de bine.

3. Eşti o persoană impulsivă. Te enervezi chiar şi de 2-3 ori pe zi. Poate că n-ar fi rău ca atunci să te enervezi şi faci o plimbare scurtă, să respiri şi să nu te laşi pradă reacţiilor de moment.

4. Nu te enervezi în adevăratul sens al cuvântului, dar deseori te simţi "iritat" de anumite situaţii. Şedinţele de meditaţie te pot ajuta să scapi de acestă problemă.

5. Eşti precum "Hulk". Poate că nu te enervezi des, dar atunci când o faci, te "transformi" de-a dreptul. Data viitoare când ceva sau cineva te scoate din sărite, numără până la 10 pentru a te linişti.