MENIU

Surpriza incredibilă de care a avut parte o mireasă, în ziua nunţii. "Am rămas mută"

O mireasă din Marea Britanie şi-a văzut îndeplinit un vis chiar în ziua nunţii. La petrecere a fost invitat să cânte Gary Barlow, membru al formaţiei Take That. Femeia nu a bănuit absolut nimic, surpriza fiind pusă la cale de prietenii ei.

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriză incredibilă la petrecerea nunţii sale. Pentru că este o fană înrăită a formaţiei Take That, prietenii l-au adus să-i cânte unul dintre membrii grupului: Gary Barlow.

Katie Hardy nu a bănuit absolut nimic din ce prietenii săi plănuiseră, mai ales că logodnicul ei angajase deja un cântăreţ local pentru marele eveniment. Însă, când acesta şi-a încheiat recitalul, pe scenă a urcat celebrul artist, scrie The Mirror.

„Nu mi-a venit să cred”, a spus mireasa în vârstă de 33 de ani. „A fost cireaşa de pe tort. Am rămas mută (...). După ce a cântat, a rămas alături de noi pentru a face fotografii. A fost foart atent şi grijuliu”, a adăugat ea emoţionată.

Katie a mărturisit că a fost dintotdeauna o admiratoare înfocată a trupei Take That. A mers la numeroase concerte, ba chiar şi-a tatuat pe braţ numele tuturor membrilor grupului.