MENIU

Surpriză în finala "Mireasă pentru fiul meu": ce cuplu a câştigat şi ce cuplu a fost despărţit FOTO

CÂŞTIGĂTORI FINALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: ELLY ŞI CRISTIAN AU CÂŞTIGAT. Dupa 51 de săptămâni, s-a terminat şi editia 2015 a emisiunii matrimoniale „Mireasa pentru fiul meu", show în finala căruia au ajuns doar trei cupluri şi Simona, concurenta care, deşi nu şi-a găsit un iubit, a fost votată de telespectatori să meargă până la capăt.

CÂŞTIGĂTORI FINALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: ELLY ŞI CRISTIAN AU CÂŞTIGAT. Din păcate, Teodor a fost eliminat de către telespectatori chiar în seara cea mare şi, implicit, exclus de la marele premiu. Astfel, cuplul Ionela-Teodor a fost despărţit chiar în marea finală, însă cei doi au apucat să facă marele pas şi s-au căsătorit înainte de eliminare, informează puterea.ro

CÂŞTIGĂTORI FINALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: ELLY ŞI CRISTIAN AU CÂŞTIGAT. Dintre concurenţii celui de-al optulea sezon, în marea finală de sâmbătă seara, transmisă în direct de Antena 1, au ajuns doar Ionela şi Teodor, Ellly şi Cristian, Marian şi Cristiana, dar şi Simona, Dănuţ fiind eliminat la începutul serii.

CÂŞTIGĂTORI FINALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: ELLY ŞI CRISTIAN AU CÂŞTIGAT. Voturile telespectatorilor au mers către Elly, ea fiind aleasă marea câştigătoarea a celui de-al patrulea sezon „Mireasă pentru fiul meu”.

CÂŞTIGĂTORI FINALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: ELLY ŞI CRISTIAN AU CÂŞTIGAT. Mireasa sezonului este, aşadar, Elly, a plecat acasă nu doar cu un soţ, dar şi cu marele premiu de 500.000 de lei, după un an petrecut în casa „Mireasă pentru fiul meu”.

CÂŞTIGĂTORI FINALA MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015: ELLY ŞI CRISTIAN AU CÂŞTIGAT. Povestea de dragoste dintre ea şi Cristian a fost o adevărată telenovelă, familiile celor doi nefiind de acord cu relaţia dintre ei. Mai mult, mama lui Elly nici nu a vrut să vină la nuntă, mireasa primind vestea cu lacrimi în ochi chiar în seara marii finale. Cu toate acestea, cei doi au fost pe placul telespectatorilor şi au primit cele mai multe voturi. Nu au plecat acasă doar cu jumătate de milion de lei, bani suficienţi pentru a-şi construi un viitor împreună, ci şi cu verighete pe deget.