MENIU

SUPER Luna pe 3 iulie. Atenție, este de o sută de ori mai puternică din punct de vedere astral!

SUPER Luna pe 3 iulie este de o sută de ori mai puternică din punct de vedere astral. Luna Plină din iulie este momentul în care satelitul natural orbitează mai aproape de Pământ, fenomenul repetându-se de 4 ori într-un an.  Din punct de vedere astrologic, putem vorbi despre forțe extraordinare care se pun în mișcare și care pot lucra în folosul nostru.

În cel mai apropiat punct al său, Luna Cerbului se va afla la o distanță de 361.934 km de Pământ. Singura lună ce va fi și mai aproape de Pământ în acest an decât cea din iulie este Luna Albastră din august.

 

Se mai numește și "Luna Cerbului"?

În popor, Luna Plină din iulie mai este numită și "Luna Cerbului", deoarece coarnele cerbilor sunt în modul de creștere completă în acest moment.

 

Luna Plină în Capricorn: la ce să ne așteptăm?

 

În această perioadă Soarele din Rac se opune Lunii din Capricorn, activând faza de Lună Plină cunoscută și sub numele de "Luna Cerbului". Această Lună Plină vine cu o energie extraordinară deoarece coincide cu o SuperLună, intensificând influența sa asupra sufletelor și captivându-ne simțurile. Marcarea apogeului ciclului lunar, un punct semnificativ de creștere în care intențiile noastre, semnate cu grijă în timpul Lunii Noi, se transformă în expresii incredibile, manifestându-se în lumea din jurul nostru, potrivit Kudika.

Capricornul, semn de pământ cunoscut pentru caracterul practic și determinarea sa incredibilă, amplifică influența acestei Super Luni Pline. Energia pe care acesta o poartă poate fi asemănată cu un catalizator al schimbării. Universul ne trimite semnale prin care ne îndeamnă să găsim în interiorul nostru puterea supremă și să avem curajul de a deveni stăpânii propriului destin. Cosmosul lucrează în favoarea noastră, în timp ce divinitatea ne protejează de tot răul trimițându-ne îngeri păzitori care să aibă grijă de sufletele noastre.

 

Acest eveniment lunar simbolizează un punct important al vieții noastre. Suntem încurajați să renunțăm la tot ce a fost, să preluăm frâiele vieții noastre și să ne conturăm destinul.

 

Această Super Lună Plină ne invită să ne asumăm acțiunile și deciziile. Nu este momentul să ne bazăm pe alte persoane pentru a ne ușura poverile sau pentru a ne simplifica viața. Creșterea personală începe numai și numai cu noi. Primim putere să îmbrățișăm cine suntem cu adevărat, să înfruntăm direct provocările care apar în calea noastră și să luptăm pentru a ne împlini visurile.

 

Mai multe articole despre:
super luna luna plina 3 iulie horoscop