MENIU

Soţul a ieşit de la duş şi avea muşcături de la amantă. Biletul halucinant pe care soţia l-a scris

O soție furioasă scrie un bilet amantei soțului, care a devenit viral din motive lesne de înțeles odată ce îl citești.

Iată ce i-a scris Melanie lui Jennifer, vă oferim traducerea integrală a ,,scrisorii” pe care i-a trimis-o soția pe Facebook:

MULȚUMESC, Jennifer

Pentru că ai lăsat urme de mușcături pe pieptul soțului meu noaptea trecută.

Nu, serios, MULȚUMESC! Nici nu ai idee de la ce coșmar ne-ai salvat pe mine și pe copiii mei. 

Pentru a te răsplăti pentru serviciile tale ți-l ofer pe soțul meu, poți să-l păstrezi. Ar trebui să îți accepți premiul, dar te rog ia notă de regulile următoare:

Vei fi nevoită să-l sprijini financiar. Spun asta pentru că avem 2 copii împreună (dar știi deja asta), ceea ce înseamnă că va trebui să renunțe la o bună parte din salariul lui pentru a le plăti pensia alimentară pe care ei o merită. Te rog să nu uiți că pe mine m-a ținut acasă, casnică, timp de 11 ani și va trebui să îmi dea și mai mulți bani. Așa că, drăguță, poți să-ți iei gândul de la banii lui, sunt ai mei!

Va trebui să îi faci rost de o garderobă nouă. Vezi tu, după ce a ieșit din dușul nostru, acum al meu, dezbrăcat, și ți-am văzut mușcăturile, fix în acel moment a apărut în casa noastră o gaură neagră care i-a devorat toate hainele. Așa că va veni la tine aproape dezbăcat. Ce noroc pe tine! Eu te sfătuiesc să îi iei o lesă.

Nu vei avea o viață intimă prea bună. Da, știu că nu ai făcut dragoste cu el noaptea trecută. A avut un accident acum 4 ani și s-a rănit la bărbăție, de atunci nu prea îi mai funcționează prea bine. A, și apropo, NU POATE FI REZOLVATĂ. Nervii au fost afectați, împacă-te cu ideea, drăguță!

E doar AL TĂU!

Mai multe articole despre:
scrisoare amantă