MENIU

Soarele intră în Berbec: zilele bune ale zodiilor apun. Urmează ce este mai rău

Soarele intră în Berbec: zilele bune ale zodiilor apun. Urmează ce este mai rău

Echinocțiul de primăvară se apropie cu pași repezi, iar Soarele se pregătește să părăsească zodia blândă a Peștilor și să intre în impetuosul semn al Berbecului, pe 19 martie. Partea bună a lucrurilor este că nu vom duce lipsă de energie, dar, pe de altă parte, vom fi mult mai impulsivi și mai expuși exceselor. 

În perioada care urmează, astrele ne avertizează să ne antrenăm reziliența și conștientizarea, pentru a trece mai ușor peste obstacolele ce vor apărea la tot pasul în calea noastră. Trebuie să înțelegem că dificultățile fac parte din viață, că nu pot fi evitate și să învățăm să integrăm lecțiile de viață în experiența noastră. 

Când se află în Berbec, Soarele este liber de restricții și își împrăștie radiațiile fără măsură. Enorma lui energie poate pune în mișcare lucrurile, dar poate și să rănească sufletele. Conflictele, gelozia, violența și iraționalitatea nu vor întârzia să apară. Starea de confuzie și reactivitatea exagerată vor produce efecte nefaste în jurul nostru, la nivel din ce în ce mai extins, de la familie, colectivul de lucru și până la societatea în general. 

Berbec

Cu Soarele aflat chiar în casa ta, nu te vei simți foarte confortabil. Deși vei beneficia de energie, vei arde mult prea intens și s-ar putea să te simți epuizată și dornică să te ascunzi o perioadă departe de lume. În plus, radiația secretă a Soarelui te face iritabilă și bănuitaore, gata să te iei la harță cu oricine. Certurile cu partenerul și conflictele de serviciu nu vor lipsi în cazul tău, dar cea mai dificilă încercare va fi legată de sentimentul de lipsă de misiune existențială care te încearcă. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop echinochiu echinoctiu primavara