MENIU

Slăbește cu dieta de 6 săptămâni!

Ușor, ușor începem să scăpăm de hainele groase și să ne pregătim de cele mai subțiri. Dacă ai acumulat ceva kilograme în lunile lungi de iarnă, poți scăpa de ele cu dieta de 6 săptămâni!

Secretul acestei diete constă în faptul că în două zile din fiecare săptămână vei consuma doar 500 de calorii. Aceste zile nu trebuie să fie consecutive, iar în restul de 5 este bine să ai un regim alimentar format din alimente sănătoase în cantități rezonabile.

În același timp sunt necesare 30 de minute de mișcare de 3 ori pe săptămână. Poți opta pentru plimbări în pas vioi, alergări ușoare sau antrenamente de fitness.

Săptămâna 1

Este cea mai grea săptămână, în care ar trebui să scapi de 2 kilograme. Pentru a nu te abate de la dietă și să cazi pradă ispitelor culinare bea cât mai multă apă și ceai verde neîndulcit. Ia 3 mese pe zi și încearcă să nu mai petreci după- amiezile pe canapea în fața televizorului, ci în parc la o plimbare alături de familie și prieteni.

Săptămâna 2

Corpul tău începe să se obișnuiască cu noul regim alimentar. Fii perseverentă și vei vedea cum hainele încep să fie puțin mai largi. Este momentul să începi săptămâna cu una din cele 2 zile cu regim drastic pentru a accelera scăderea în greutate.

Află în ce constă planul alimentar pentru celelalte săptămâni pe clickpentrufemei.ro.