MENIU

Sistemul secret descoperit de inspectorii RAR la o mașină mâncată de rugină - FOTO

Inspectorii RAR Bacău au identificat un sistem secret, prin care evacuarea gazelor şi a sunetului se face înainte de toba finală, la o mașină al cărei proprietar cerea redobândirea certificatului de înmatriculare.

Inspectorii RAR Bacău au avut, zilele trecute, o surpriză de proporții la verificarea uneu mașini, marca Volkswagen Golf. Proprietarului îi fusese reținut certificatul de înmatriculare, iar pentru a-l recupera, autovehiculul trebuia să treacă de inspecția RAR.

Acesta nu numai că nu a primit înapoi certificatul de înmatriculare, dar i-a fost anulată și inspecția tehnică periodică. Inspectorii RAR Bacău au descoperit un sistem secret, prin care evacuarea gazelor şi a sunetului se face înainte de toba finală. În plus, mașina era plină de rugină, iar cauciucurile erau extrem de uzate și ar fi trebuit înlocuite de mult.

„Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau înlocuirea anvelopelor complet uzate. Acest autovehicul s-a prezentat la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar colegii noștri au decis anularea ITP pentru deficiențele constatate”, au detaliat reprezentanții Registrului Auto Român (RAR), într-o postare pe pagina de Facebook.

Mai multe articole despre:
rar inspectie rar inspector rar