MENIU

Și tu ai un talisman norocos: iată care este în funcție de zodia în care te-ai născut

Și tu ai un talisman norocos: iată care este în funcție de zodia în care te-ai născut

Să ai cu tine mereu un talisman norocos! Te va proteja de rele, ghinioane, invidii. Nu e un mit, cu toții rezonăm a anumite culori, substanțe, gusturi și vibrații. Toate acestea se pot găsi într-un cristal, piatră prețioasă sau un talisman.

Cu toții avem nevoie de puțin noroc. Fie pentru un interviu, un proiect important, un examen sau o întâlnire romantică, cu siguranță te-ar ajuta să ai mai multă încredere dacă ai asupra ta un talisman norocos. Însă, în funcție pe proprietățile sale, talismanele nu aduc doar noroc purtătorului, ci și protecție, succes, avuții, dragoste și multe altele.

Berbec

Zodia berbec este una dintre cele mai harnice zodii, fiind un adevăr bine cunoscut faptul că aceștia nu sunt învinși de obstacole. Talismanele acestei zodii sunt cheia, simbol al prosperității și al sănătății, rubinul, semn al înțelepciunii și al concentrării, și diamantul, semn al norocului și bunăstării materiale.

Taur

Simbolul norocos al zodiei taur este cifra 7, recunoscută în mai multe culturi drept cea mai spirituală cifră. Pietrele semiprețioase compatibile cu această zodie sunt smaraldul, ce inspiră o cunoaștere interioară profundă, și coralul, stimulator al creativității.

Gemeni

Conform Speaking tree, talismanele norocoase ale zodiei gemeni, zodia cea mai în pas cu tendințele din horoscop, sunt zarurile de pluș. Chiar dacă în cele mai multe cazuri sunt folosite drept decorațiuni, pentru cei în zodia gemeni sunt aducătoare de noroc. Pietrele semiprețioase compatibile cu zodia gemeni sunt acvamarinul, care amplifică trezirea spirituală, și agatul, care reduce frica.

Rac

Datorită vitalității zodiei rac, talismanul acesteia este o ființă vie, mai precis, o gărgăriță. Aceasta aduce fericire și prosperitate tuturor din această zodie. Pietrele semiprețioase compatibile cu zodia rac sunt calcedonia, piatră semiprețioasă aducătoare de pace, și carneolul, stimulator al curajului.

Citește continuarea pe avantaje.ro

Mai multe articole despre:
talisman norocos zodie