MENIU

Şi-a înfăşurat picioarele şi abdomenul în folie de plastic şi a dormit aşa.Ce a descoperit dimineaţă

O mulțime de persoane își caută informațiile necesare în mediul online, motiv pentru care există deja un număr foarte mare de tutoriale, din care poți învața o mulțime de trucuri. Acesta este și cazul videoclipului de mai jos, care iese însă din tiparele tutorialelor obișnuite.

Tânăra din imagini explică motivul pentru care și-a înfășurat picioarele, mai exact coapsele, în folie alimentară, din plastic. Mai exact, tânără demonstrează cum se poate face acest lucru , pentru a testa rezultatul pe care îl lasă asupra pielii sale.

Pentru început, ea alege un ulei hidratant pentru corp, în cazul sau uleiul de cocos, după care își înfășoară abdomenul și coapsele în folie.

Motivul uimitor pentru care acest lucru a devenit deja un trend constă în faptul că folia te va face să transpiri, eliminând surplusul de apa din piele, dar mai ales eliminând cantități semnificative de toxine.

Se pare că repetarea procesului poate duce chiar la o modificare vizibilă a corpului, însă nu la o slăbire bruscă și vizibilă de la prima încercare.

Mai multe articole despre:
greutate grăsime folie alimentară