MENIU

Şi-a abandonat fiul, susţinând că a fost schimbat la naştere. După 36 de ani a aflat adevărul

O mamă din Marea Britanie a trăit 36 de ani cu gândul că fiul ei a fost schimbat la naştere, însă a avut curajul, după atâta timp, să facă un test ADN, pentru a se convinge.

Anita, al cărei fiu în vârstă de 36 de ani a fost crescut de mama sa, a afirmat că bebeluşul care i s-a dat la câteva ore după naştere era altul. Femeia susţine că cel din urmă avea "faţa mai rotundă" şi o "piele mai deschisă", decât copilul pe care l-a născut.

Cei doi au fost invitaţi la show-ul britanic de televiziune moderat de Jeremy Kyle, unde li s-a propus să facă un test ADN, iar după câteva zile au fost invitaţi să li se confirme rezultatul.

James, fiul femeii, a susţinut în timpul emisiunii că nu l-a legat nimic niciodată de mama lui, iar de fiecare dată când venea în vizită, îmbrăţişa căţelul său, dar niciodată pe el. Acesta a fost crescut de bunica lui, pentru că mama sa credea că a fost schimbat la naştere, scrie The Sun

După mari emoţii, cei doi au primit răspunsul. "Este mama ta!", a exclamat moderatorul, moment în care cei doi au izbucnit în plâns, iar James s-a ridicat să-şi îmbrăţişeze mama. 

Mai multe articole despre:
copil naştere test ADN Jeremy Kyle