MENIU

Shakira a izbucnit în plâns pe stradă. Vedeta părea în pragul unei căderi nervoase

Celebra Shakira pare să treacă printr-o perioadă extrem de dificilă, după despărțirea de fotbalistul Pique, dar și din cauza acuzațiilor de evaziune fiscală. Presă iberică a relatat că vedeta a fost văzută pe o stradă din Barcelona, cu lacrimi în ochi. 

"Imagini îngrijorătoare cu Shakira”, a titrat ziarul El Mundo Deportivo, aducând ca dovadă imagini trimise de un martor care s-a aflat zilele trecute în preajma Shakirei, fotografii care pot fi văzute AICI, potrivit ziare.com.

Potrivit sursei citate, Shakira, îmbrăcată în trening și însoțită de 2 prieteni, a vorbit la telefon aproape o oră, după care a început să plângă.

"Nu arăta deloc bine și avea o față tristă. Numeni nu s-a oprit să o felicite sau să-i ceară autografe", a declarat martorul respectiv

Artista de 45 de ani trece printr-un moment complicat în viața personală, după despărțirea de fotbalistul Gerard Pique (35 de ani). Cei doi au ajuns recent la un acord în privința custodiei copiilor lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

În plus, la finele lunii spetembrie, Shakira a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Procuratura cere o pedeapsă totală de 8 ani și 2 luni, precum și plata unei amenzi de aproape 24 milioane de euro.

 

Mai multe articole despre:
shakira pique plans evaziunea fiscala secandal