MENIU

Sfaturi de la psiholog ca să reaprindeţi scânteia în cuplu. Aşa scapi de probleme

<p>7 lucruri pe care trebuie să le știi &icirc;nainte de căsătorie</p>

Fiecare relatie are un inceput care in cele mai multe cazuri este plin de sperante, de bucurii, de planuri si mult optimism.

Dupa o perioada insa incep sa apara neintelegeri, mici certuri, divergente, de fapt probleme inevitabile care reprezinta testul pe care cuplul trebuie sa-l treaca cu bine.

Aceste probleme si obstacole trecute cu bine vor intari cu siguranta relatia. Daca intr-un cuplu la o banala neintelegere intervine cearta, sau cuvintele jignitoare, agresarea fizica sau verbala iar partiile nu se mai sustin reciproc, categoric aceasta relatie va esua.

Sigur conteaza enorm varsta la care se formeaza un cuplu, perioada de timp petrecuta impreuna si preocuparile individuale ale partilor.

Se stie ca in tinerete prieteniile si relatiile se leaga foarte usor ca mai apoi tot atat de usor si de brusc sa se si termine. Cu cat varsta este mai inaintata relatia se se leaga mai greu insa este mai trainica.

Explicatia este simpla si asupra acestui subiect voi reveni intr-un alt articol.

Vreau sa ma rezum deocamdata la cateva metode care de-a lungul timpului s-au dovedit benefice pentru ca un cuplu sa redevina solid si sa traiasca clipele fericite din perioada de inceput a relatiei!

Una din metode care trebuie neaparat amintita este alegera de catre cuplu a unui tel, a unui proiect, orice fel de preocupare care tine flacara aprinsa indifernt daca este unul grandios sau unul modest dupa posibilitatile financiare ale cuplului.

Citeşte mai multe pe lyla.ro.