MENIU

Sexualitatea bărbaţilor în funcţie de zodie

Sexul este unul dintre cele mai importante aspecte Într-o relaţie de succes. Tu şi partenerul tău trebuie să vă potriviţi în totalitate în pat, astfel încât să puteţi spune că sunteţi fericiţi sută la sută. De aceea, zumi.md îţi prezintă horoscopul sexual, care te va învăţa să cunoşti puţin mai bine, bărbatul de lângă tine, în funcţie de semnul zodiacal în care este născut.

BERBEC
Relaţie
Îi place mult procesul de  cucerire a partenerei, dar odată încheiat jocul, îl va lua de la capat, cel mai probabil cu următoarea „pradă”. Este posesiv şi gelos, dar, fiind „iubăreţ” din fire, are tendinţa  să fie infidel, chiar şi atunci când are relaţii serioase.
Sex
Amanţi perfecţii fiind, berbecii experimentează tot timpul noi tehnici în pat pentru a-şi satisface partenera, iar din punct de vedere al energiei şi rezistenţei sunt de neobosit. Fiind zodie de foc, îi place să incite, dar poate deveni agresiv, impulsiv şi vrea să deţină controlul absolut. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Leu, Săgetător, Vărsător, Gemeni.
Zona erogenă: Capul (urechi, tâmple, păr, faţa).

TAUR
Relaţie
Într-o relaţie, este iubitul perfect, pentru că te învăluie cu gesturi romantice. Este senzual şi îi place să asculte şi să îndeplinească dorinţele persoanei iubite.  Nu se grabeşte, vrea ca totul să se întâmple la timpul lui şi de multe ori având multă răbdare reuşeşte.
Sex 
Pentru ei contează mult decorul, atmosfera, până în cele mai mici detalii, de la cearşafuri curate la muzică. Nu le place să experimenteze prea mult, sau să treacă anumite limite, preferă mângâierile, masajul, tandreţea. Se potriveste cel mai bine în pat cu: Capricorn, Rac, Fecioara, Pesti.
Zona erogenă: Gât, ceafă, urechi.

GEMENI
Relaţie 
Are nevoie de mult aer şi timp ca să-şi trăiască viaţa aşa cum vrea. Nu suportă partenerele care îl sufocă, caută apropiere sufletească şi încredere. Sociabili şi mereu energici aceştea dau dovadă de spontaneitate şi prietenie, însă nu de încredere. Îi place jocul de seducţie, flirtul şi fuge de rutină.
Sex
Este un amant, care îşi pune în practică toate fanteziile sexuale. Nu este foarte pasional, dar caută diversitate în pat şi este în stare să încerce orice. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Berbec, Leu, Balanşă, Vărsător.
Zona erogenă: Mâinile şi braţele.

RAC
Relaţie
Arată o sensibilitate emoţională şi îi place să fie cucerit, nu să cucerească. Flirtează mult şi prelungeşte jocul dragostei, fiind o fire visătoare. Îl cuceresc cuvintele frumoase şi gesturile romantice, care îi dau încredere şi senzaţia de siguranţă emoţională, moment în care poate să se desfăşoare. Uită câteodată de sine şi se dăruieşte complet partenerului.
Sex
Deşi nu pare, Racul ascunde o bogată imaginaţie sexuală, pe care o demonstrează numai atunci când are încredere totală în partener. Are un apetit sexual dezvoltat şi intuieşte dorinţele partenerului, oferindu-i plăcerea maximă. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Taur, Fecioară, Scorpion, Peşti.
Zona erogenă: Piept.

LEU
Relaţie
Este zodia care dăruieşte cel mai mult, fiind o fire generoasă, dar asteaptă acelaşi lucru de la parteneră. Într-o relaţie, poate fi greu de stăpânit, pentru că îi place drama şi face scene, dar in acelasi timp te copleşeşte cu dragoste şi grijă.
Sex 
Leul are puternice dorinţe sexuale, fiind o fire senzuală şi pasională. Pentru ei, actul sexual este cea mai importantă parte a unei relaţii. Caută partenere care sa fie deschise şi să experimenteze, pentru ca să trăiască împreună clipe unice. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Săgetător, Balanţă, Berbec, Gemeni.
Zona erogenă: Spatele.

FECIOARĂ
Relaţie
Fecioarele se feresc să-şi arate emoţiile, pentru că li se pare că astfel vor părea oameni slabi. Alt motiv ar fi precauţia lor ca să nu fie rănite sau dezamăgite. Astfel, sunt foarte greu de cucerit, iar persoana care îşi doreşte acest lucru trebuie să se înarmeze cu răbdare şi perseverenţa, pentru ca să reuşească.
Sex
Atunci când reuşeşte să se deschidă, Fecioara dă dovadă de multă imaginaţie sexuală. În pat, pune mare accent pe comoditate, rafinament şi curăţenie. Deşi nu este o zodie neapărat pasională, va experimenta tot ce îi propui. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Rac, Scorpion, Taur, Capricorn.
Zona erogena: Abdomen.

BALANŢĂ
Relaţie
Balanţele au dificultăţi de multe ori în a face diferenţa între „iubire” şi „sex”, confundându-le, iar asta le aduce întotdeauna probleme.Pe nativii din Balanţă  îi incită în special discuţiile intelectuale, pot astfel fi seduşi cu uşurinţă. Sunt romantici şi le plac lucrurile frumoase, dar îi preocupă siguranţa şi curăţenia.
Sex
Această zodie devine temperamentală în pat şi chiar dacă nu tind sa demonstreze cine ştie ce acrobaţii îşi păstrează senzualitatea şi sunt foarte rezistente. Preludiul este punctul lor forte şi cel mai important, pentru că începe cu mult înaintea actului sexual. Se potriveşte în pat cu: Gemeni, Leu, Vărsător, Săgetător.
Zona erogena: Solduri, Fese.

SCORPION
Relatie
Sunt seducători şi le place jocul erotic, atâta timp cât nu se prelungeşte mai mult decât este cazul. Nu se recomandă să intri într-o relaţie cu un Scorpion dacă eşti o fire mai timidă şi inhibată, în acest caz nu va funcţiona.
Sex
Zodie cu puternice nevoi sexuale şi capacitate de rezistenţă de invidiat. Nu se va da în lături să-şi demonstreze sălbăticia şi agresivitatea, îi place să zgârie, să muşte şi asta aşteaptă şi de la partener. Le place să facă tot ce este interzis şi nimeni nu poate să-i oprească. Se potriveşte cel mai bine în pat cu:  Capricorn, Fecioară, Rac, Peşti.
Zona erogenă: Zona genitală.

SAGETĂTOR
Relaţie
Viaţa alături de el este interesantă şi încununată de veselie. Dar trebuie să ştii că Săgetătorul nu este persoana potrivită pentru relaţii stabile şi obişnuieşte „să sară din floare în floare”. Reuşeşti să-l pastrezi alături dacă îl copleşeşti cu surprize, astfel încât să alungaţi plictiseala şi rutina.
Sex
Ii plac scenariile in care el domina, fiind o zodie de foc. Ofera partenerei atat romantism cat si pasiune, astfel incat chiar nu are ce sa i se reproseze unui Sagetator, din acest punct de vedere. Se potriveste cel mai bine in pat cu: Leu, Berbec, Varsator, Balanta.
Zona erogenă: Coapse, solduri.

CAPRICORN
Relaţie
Îşi arată această parte doar atunci când cineva are răbdarea să-i descopere şi să-i înţeleagă. În relaţii sunt introvertiţi şi un pic mai greu de înteles, fiind precauţi ca să nu fie răniţi.  Sunt prevăzători, nu lasă senzaţiile de moment s-i facă să-şi piardă capul, iar partenerul trebuie să fie cel cu initiaţiva.
Sex
Pentru ei sexul nu este o parte foarte importantă a relaţiei, dar oricum îl practică cu plăcere. Preferă poziţiile clasice şi simplitatea. Capacităţile sexuale cresc în timp, şi cu cât dobândesc mai multa experienţă. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Scorpion, Taur, Fecioară, Peşti.
Zona erogenă: Genunchiul şi spatele genunchiului.

VĂRSĂTOR
Relaţie
Vărsătorul se implică într-o relaţie doar atunci când persoana respectiva îi este deja prieten bun, cu care poate vorbi despre orice şi împărtăşesc aceleaşi idei despre viaţă. Seduce cu uşurinţă, având un farmec deosebit. Într-o relaţie caută în special discuţii interesante, originalitate, idei noi, personalităţi deosebite.
Sex
În pat, vărsătorii  nu cer multe, nu au prejudecăţi, dar au nevoie de diversitate şi experimente care să-i ţină întotdeauna interesaţi. Dacă partenerul lor îi va refuza de mai multe ori ideile nazbâtioase, riscă să fie pătăsit fara avertisment. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Gemeni, Balanţa, Berbec, Săgetător.
Zona erogenă: Gambe.

PEŞTI
Relaţie
Caută romantism, şi tot asta ofera la randul lor. Doar după mult timp şi dacă le-ai câştigat încrederea vei dobândi acces în lumea lor secretă de vise şi fantasme. Îi plac oamenii care îi ascultă şi îi înţeleg, iar discuţiile pe diferite teme existenţiale să fie o componentă importantă a relaţiei. Evită focul pasiunii care arde tot, preferă fineţea şi tandreţea.
Sex
Peştele se dăruieşte partenerei, lăsându-se dominat şi dacă are încredere deplină în aceasta, va face tot ce i se  cere. Fac dragoste doar atunci când sunt implicaţi într-o relaţie, fiind o fire fidelă şi corectă.  La un moment dat, devin dispuşi să joace roluri şi scenete, dar nu vor avea ei initiaţiva. Se potriveşte cel mai bine în pat cu: Rac, Scorpion, Taur, Capricorn.
Zona erogenă: Tălpile, picioarele.

Mai multe articole despre:
zodie sexualitate