MENIU

Serialul "The Simpsons", mai tare ca Baba Vanga. Când a prezis că Donald Trump va fi pus sub acuzare?

Scenariștii celebrului serial "The Simpsons" au dat lovitura și ca prezicători. Într-un episod din 1994, aceștia și-au imaginat că Donald Trump va fi pus sub acuzare. Și nu a fost singura "predicție" făcută în acel episod care azi se transformă în realitate.

Tabloidul belgian La Dernière Heure a fost cel care a anunțat că celebrul serial de desene animate „The Simpsons” a prezis arestarea lui Donald Trump încă din… 1994, potrivit Radio Europa Liberă Moldova.

 
Mai mult, în același episod, îndrăgitul personaj, devenit un simbol al familiei disfuncționale americane de la începtului anilor \"90, prevestea și lansarea unui nou trailer pentru filmul „Barbie”.
 

Mai mult, când s-a vorbit despre punerea sub acuzare a lui Trump, serialul prezisese deja alegerea acestuia ca președinte al Statelor Unite.

29 de ani mai târziu, în aprilie, cele 2 predicții s-au adeverit. Trump a devenit primul președinte din istoria Statelor Unite care se confruntă cu un proces penal, iar acuzația principală este că i-a oferit 130.000 de dolari actriței de filme pentru adulți, Stormy Daniels, pentru a nu dezvălui relația lor din 2006, în timpul campaniei prezidențiale. 

 

Și tot în aprilie a fost lansat trailerul filmului „Barbie”. 

 

Ca explicație, un scenarist al serialului The Simpsons a spus că, „Dacă scrii 700 de episoade și nu prezici nimic, atunci înseamnă că ești cam prost. Dacă tragi suficiente săgeți, vei ajunge să lovești în centrul țintei.”

 
 
 
 
Cele 2 evenimente au fost pomenite într-un episod din 1994 intitulat „Lisa vs. Malibu Stacy”.
 
Săptămâna trecută, marți 4 aprilie, a fost dezvăluit trailerul pentru „Barbie”, noul film al Gretei Gerwi, cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale, în timp ce lui Donald Trump tribunalul i-a anunțat cele 34 de acuzații de „falsificare de documente contabile” pentru care e inculpat.

În episodul din 1994 intitulat „Lisa vs. Malibu Stacy”, un prezentator TV discută despre campania Lisei Simpson de a-i îndemna pe creatorii păpușii Barbie să vină cu o jucărie mai feministă, care să le dea încredere fetițelor. Apoi, prezentatorul își încheie buletinul de știri anunțând că președintele a fost arestat.