MENIU

Semne de posesivitate nesănătoase, de la partener. De cine să te fereşti

<p>Semne de posesivitate nesănătoase, de la partener. De cine să te fereşti</p>

Gelozia nefondata a unuia dintre parteneri poate distruge o relatie in cel mai crunt mod posibil, fiind cauza principala a celor mai multe despartiri.

Iata care sunt semnele ca gelozia partenerului ar putea distruge total relatia:

Partenerul se simte lezat cand vorbesti despre relatii vechi. Acest lucru denota faptul ca partenerul sau partenera sufera de nesiguranta cand vine vorba despre o fosta relatie a ta. Tocmai din aceasta cauza sufera de gelozie si se poate ajunge pana in momentul in care sa-ti interzica total sa mai vorbesti despre trecutul tau amoros.

Partenerul sau partenera ta au mereu impresia ca flirtezi cu altcineva. De fiecare data cand au aceasta impresie, partenerii gelosi se manifesta destul de urat si dau de inteles ca sunt afectati de posibilitatea ca tu sa simti atractie fata de altcineva. Acest tip de comportament nu numai ca denota gelozie, dar denota si un grad ridicat de posesivitate din partea partenerilor gelosi.

Niciodata nu te scapa din priviri. Orice om care a avut parte de un partener gelos stie ca de fiecare data cand se afla in public este urmarit de catre partenerul gelos de parca ar avea politia pe urmele sale. Un astfel de comportament denota ca partenerul gelos nu are deloc incredere in jumatatea sa si ca simte mereu nevoia sa se asigure ca nu este inselat nici macar cu o privire. Mai mult, un astfel de comportament denota si o alta problema a partenerului gelos manifestata prin lipsa capacitatii de a avea incredere in oameni.

Citeşte articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu gelozie partener