MENIU

Semne că te iubește în funcție de zodie

<p>Semne că te iubește &icirc;n funcție de zodie</p>

Se spune ca fiecare barbat isi manifesta diferit dragostea fata de iubita sa. Insa tu vrei sa stii sigur ca iti apartine. Cum anume iti dai seama? Iata care sunt cele mai comune semne ca te iubeste partenerul tau, in functie de zodia din care face parte.

Semne ca te iubeste un Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Pasionat, indraznet, barbatul berbec vrea sa faca intotdeauna primul pas. Acest om vrea sa fie primul in toate! Guvernat de Marte, zeul razboiului, el se bucura deseori de fiorul unei urmariri si al controlului asupra situatiei. Ii place sa tina in mana fraiele relatiei - sa conduca masina, sa comande mancarea, sa aleaga bautura etc.

Ii place sa flirteze cu alte femei, sa le puna pe lista lunga de cuceriri. Cu toate acestea, va fi vai si amar de tine daca tu esti cea care se uita dupa alta persoana in prezenta lui - va exploda pur si simplu deoarece ii place ideea de a fi primul si singurul barbat din viata ta. Astfel vei stii sigur ca te iubeste.

Barbatul berbec este nerabdator si nu ii place ideea de asteptare: sa i se ofere dragoste, o partida de sex sau sa te astepte cat timp te schimbi pentru o iesire in oras. In schimb, sunt firi aventuroase si energice atunci cand vine vorba de sex.

In general, este foarte generos cu banii, timpul si iubirea lui. Iata cateva semne ca te iubeste un barbat berbec: te va suna fara un motiv anume, te invita sa vedeti la cinema cele mai noi filme, te poti trezi cu un buchet mare de flori, cu declaratii extreme de iubire si de pasiune. Vei avea parte alaturi de el de nopti si zile de Pasiune cu P mare!

Semne ca te iubeste un Taur (20 aprilie- 20 mai)

Un barbat nascut sub zodia taur va astepta cu rabdare pentru ca iubirea sa intre in viata sa. Guvernat de Venus, zeita iubirii, el este impresionat mereu de un aspect fizic placut, la fel cum apreciaza toate formele de frumusete precum arta si muzica.

Daca se intalneste o data pe saptamana cu tine, nu inseamna neaparat ca nu te iubeste, ci dimpotriva. El vrea si are nevoie de securitate. Cea mai simpla modalitate de a ajunge la inima unui barbat taur este prin stomac! Este un semn bun daca iti apreciaza modul in care gatesti.

Desi nu este genul de barbat care sa te acopere cu flori si sa deseneze inimioare, iti arata ca te iubeste prin loialitate si gesturi simple de afectiune. Nu te va coplesi cu cadouri deoarece este foarte atent cand vine vorba de bani, dar va fi mereu acolo pentru partenera lui si ii va asculta problemele.

Semne ca te iubeste un barbat din zodia Gemeni (21 mai-20 iunie)

Cum iti dai seama ca un barbat nascut in zodia gemeni te iubeste? Este foarte simplu: te va anunta chiar el. Guvernat de planeta Marte, barbatul gemeni este extrovertit si nu ii este teama sa deschida acest subiect.

Daca simte cu adevarat ceva puternic pentru tine va vrea sa petreceti cat mai mult timp impreuna, te va intreba constant ce te bucura si ce te enerveaza. Bonus: vei stii ca te iubeste daca va pune satisfactia ta sexuala pe primul loc.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
iubire cuplu horoscop relaţie zodii