MENIU

Se plimba pe plajă şi a găsit o scrisoare misterioasă. S-a cutremurat când a citit-o

Un bărbat din Florida a avut parte de o surpriză copleşitoare când, în timp ce se plimba pe plajă, a descoperit o scrisoare într-o sticlă.

Curios, Steve Mershon a deschis sticla şi a citit scrisoarea. Asta pentru că rândurile scrise de un copil îi erau dedicate prietenului lui trecut în nefiinţă.

"Dragă Daniel, Îmi pare foarte rău că ai murit, iar dacă ai fi fost viu, tu şi cu mine am juca fotbal şi baschet cu Matthew, Oscar şi Brandon. Sunt în clasa a cincea şi tu erai cel mai bun prieten al meu, iar cântecul nostru favorit era Austin Moon şi sper că acum te distrezi alături de Iisus. Din parte prietenului tău cel mai bun, Jonathon Torres", scria pe bucata de hârtie.

Copleşit de emoţie, americanul a relatat totul pe Facebook şi i-a scris, la rândul său, o scrisoare micuţului Jonathon.

"Dragă Jonathon Torres, (...) În primul rând, aş vrea să-ţi spun că eşti un băiat foarte puternic pentru că i-ai scris prietenului tău cel mai bun această scrisoare. Ai dat dovadă de multă dragoste, în ciuda vârstei tale. Părinţii tăi, prietenii, profesorii, eu şi toţi prietenii care ştiu despre scrisoarea ta sunt foarte mândri de tine. Daniel era norocos să te aibă ca prieten. Îmi pare rău că a murit. (...) Jonathon, scrisoarea ta este ce mai frumos lucru pe care l-am găsit vreodată", a explicat americanul.

În final Steve a promis că va pune scrisoarea băiatului, dar şi scrisoarea proprie înapoiu în sticlă, apoi o va arunca din nou în ocean, potrivit The Sun.