MENIU

Se iubesc din clasa a 5 a. Acum s-au DESPĂRȚIT! Vezi cine e ARTISTUL

Marcus din trupa Maxim ne-a dezvăluit povestea lui de dragoste, care durează încă din primii ani de școală. Motivul pentru care s-au despărțit, este incredibil. Cântărețul este...

La doar 20 de ani, Marcus Sucilea poate spune că a trăit o poveste de dragoste istorică. A avut o iubită timp de 7 ani, la care a trebuit să renunțe din cauza părinților ei. Micul artist ne-a mai povestit și cum se raportează restul fetelor la el de când e celebru.

“De când am devenit cunoscuți, fetele sunt foarte expresive. Sar pe noi, ne pupă, ne îmbrățișează. Odată cu succesul vin și fetele, dar eu rămân adeptul relațiilor de durată. Am avut o prietenă 7 ani, dar acum a plecat în USA. Am fost cu ea din clasa a 5 a, și nu a fost ușor să renunț la ea. Și părinții mei sunt împreună din clasa a 4 a și au 21 de ani de căsnicie. Fata s-a mutat cu familia acolo. Din păcate nu a putut să rămână aici. A zis că se întoarce peste câteva luni dacă avem planuri serioase. E complicată situația, dar asta e viața. Poate crede lumea că avem toate fetele la picioare, dar nu e așa de simplu”, a dezvălut Marcus.

Mai multe articole despre:
MAXIM Marcus