MENIU

Scandalos! Dan Cruceru a rămas fără bagaj în aeroport

Recent întors din Iran, de la Campionatul Mondial de futsal al artiștiilor, fostul realizator de la Acasa TV, Dan Cruceru, a avut parte de o surpriză neplăcută pe aeroport. Dintre zecile de bagaje pe care le-a avut echipa, tocmai a lui s-a rătăcit. Vedeta ne-a mărturisit cum a reușit să rezolve această problemă.

Plini de bucurie și entuziasm, săptămâna trecută membrii Naționalei Artiștilor Fotbaliști din România s-au întors de la Campionatul Mondial de futsal din Iran cu o cupă mare și frumoasă. După ce au călătorit o noapte întreagă, au aterizat la București unde imediat au avut parte de evenimente neplăcute. Dan Cruceru a fost cel mai ghinionist dintre toți, bagajul lui fiind singurul rătăcit. După mai multe zile de tratative și ceartă cu cei de la aeroport, prezentatorul tv a reușit să își recupereze geanta.

În bagaj avea DUDE pentru fica lui

Spre nemulțumirea lui, Dan Cruceru a trebuit să mărturirească celor de la aeroport tot ce avea în bagaj, până la cel mai mic detaliu. “După o săptămână în care m-am tot conversant cu ei și le-am descris ce am în geantă, astăzi mi-a ajuns geanta acasă. Mă așteptam să îmi lipsească anumite lucruri din ea, dar paradoxal nu a lipsit nimic. Când umblă cei de la aeroport prin bagaj nu te aștepți să mai găsești prea multe pe acolo. A fost ciudat să vorbești cu niște necunoscuți să le spui ce ai avut în bagaj. A atrebuit să le spun că am dude, lenjerie intima. Cum dude domnule? M-au întrebat cei de la aeroport! Păi da, sunt dude confiate pentru fica mea”, ne-a mărturisit zilele trecute fosta vedetă Acasă TV, Dan Cruceru.

Reușita artiștilor de la Campionatul Mondial din Iran nu este prima de acest gen, echipa câștigând și anul trecut la Moscova campionatul pe teren mare. Competiția de la Moscova are o tradiție de aproape 10 ani, iar peste 2 luni Naționala Artiștilor Fotbaliști din România se va prezenta la Campionatul Art Football 2015.

Mai multe articole despre:
Dan Cruceru Nationala Artistilor Fotbalisti