MENIU

SARBATORI FERICITE. Dronele, cele MAI DORITE cadouri în Statele Unite ale Americii

SARBATORI FERICITE 2014. Dronele, cunoscute mai degrabă ca aparate de zbor folosite de armată sau utilizate de companii, sunt din ce în ce mai utilizate pentru distracţie de tot mai multe persoane în Statele Unite, lucru ce dă bătăi de cap autorităţilor privind reglementarea întrebuinţării acestor dispozitive.

SARBATORI FERICITE. Andrew Steele, un adolescent de 15 ani din Statele Unite, a cerut o dronă drept cadou de Crăciun. O dorinţă insolită sau avangardistă, dar băiatul este departe de a fi singurul, după cum o demonstrează miile de fani ai acestor dispozitive zburătoare teleghidate care au luat cu asalt un târg specializat deschis recent la Los Angeles.

SARBATORI FERICITE. Deşi, în general, dronele sunt percepute drept aparate militare sau utilizate de diverse companii pentru scopuri precise, aceste dispozitive sunt din ce în ce mai mult folosite pentru distracţie. Iar gama de modele disponibile ce s-ar putea regăsi într-un cadou de Crăciun în această săptămână este la fel de variată ca şi aşteptările utilizatorilor.

SARBATORI FERICITE. "Apreciez foarte mult stabilitatea camerei, chiar şi când este în mişcare", a spus un adolescent despre noua sa jucărie pentru care părinţii au plătit 1.200 de dolari.

SARBATORI FERICITE. Dronele se vând ca pâinea caldă, iar pentru a face faţă cererii care creşte, fabricantul chinez al aparatelor a fost nevoit să crească de o sută de ori numărul angajaţilor în opt ani.

SARBATORI FERICITE. Tony Mendoza, un vânzător al fabricantului UAV-RC.com, care prezintă produsele în cadrul unui stand din târgul de drone de la Los Angeles, a făcut o demonstraţie privind capacităţile unui model de intrare în gamă. "Este o dronă foarte simplă, care costă doar 25 de dolari", destinată tuturor copiilor, a spus Mendoza.

SARBATORI FERICITE. În aceste condiţii, cu cât se vor afla mai multe drone sub bradul de Crăciun, cu atât vor zbura mai multe în noul an, lucru ce dă dureri de cap autorităţilor de reglementare.

Vezi mai multe pe Mediafax.ro.