MENIU

Salvat de la moarte de sărutul unei necunoscute

Salvat de la moarte cu un sarut

O tânără de 19 ani a salvat un adolescent de la moarte sărutându-l. Tânăra s-a apropiat de băiatul care era pe un pod ameninţând că va sări şi l-a sărutat pe neaşteptate, ceea ce a permis forţelor de ordine să îl salveze.

Poveste incredibilă în China. Un adolescent de 16 ani care voia să se sinucidă a fost salvat de o necunoscută cu... un sărut.

Tânăra eroină de numeşte Liu Wenxiu, are doar 19 ani şi e chelneriţă. Ea se afla la cumpărături într-un mall, împreună cu o prietenă, când a văzut o mulţime de oameni adunaţi la baza unui pod. Şi-a dat repede seama că un adolsecent ameninţa cu sinuciderea. Acesta avea un cuţit la el şi stătea suspendat la marginea podului. Liu a spus poliţiei că e prietena băiatului şi ştie de ce vrea să-şi pună capăt zilelor. Aşa i-a convins pe oamenii legii să o lase să se apropie.

Odată ajunsă lângă adolescent, fata l-a îmbrăţişat pe neaşteptate şi l-a sărutat. Echipele de intervenţie au profitat de acest moment de neatenţie şi l-au dezarmat pe sinucigaş după care l-a dat jos de pe pod.

Liu Wenxiu a plecat acasă, în aplauzele entuziaste ale spectatorilor. A trebuit însă să meargă mai apoi la poliţie deoarece adolescentul cu probleme nu vroia să stea de vorbă cu anchetatori decât în prezenţa ei. Se pare că băiatul a încercat să se sinucidă fiindcă mama lui a murit, iar noua soţie a tatălui său se purta urât cu el.

Mai multe articole despre:
China sărut salvator