MENIU

S-a vopsit singură, acasă. Dimineaţa, când s-a uitat în oglindă, a avut un şoc

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută când a decis să-şi schimbe look-ul.

Natalie Ross are 26 de ani şi îşi vopseşte părul încă din adolescenţă. Recent, tânăra a decis să-şi schimbe din nou culoarea părului, trecând de la roşcat la brunet.

Aşadar, s-a dus la magazin, şi-a cumpărat un tub de vopsea, apoi a trecut la treabă. Nimic anormal până aici. A doua zi însă, de dimineaţă, când s-a privit în oglindă, a avut un şoc. Ochii ei erau foarte roşii şi umflaţi. În plus, în următoarele ore, urechile i s-au înroşit şi ele, iar creştetul capului i s-a umflat puternic, scrie The Sun.

Speriată, Natalia a mers la doctor. După câteva analize şi investigaţii, medicii i-au spus că suferise o alergie puternică la vopseaua de păr, dar şi că ar trebui să renunţe definitiv la acest obicei.

"Doctorii mi-au spus că dacă îmi mai vopsesc părul vreodată, risc să fac un şoc anafilactic şi să mor", a povestit tânăra.

Mai grav, tratamentul prescris de specialişti nu a funcţionat, aşa că Natalie a trebuit să se tundă zero pentru a scăpa de alergie.

"Nu mi-am imaginat niciodată că ceva atât de banal, precum vopsirea părului, poate să aibă un asemenea efect. (...) Nu-mi voi mai vopsi părul niciodata", a spus ea.