MENIU

S-a întors din lumea cealaltă şi povesteşte. „Era întuneric. Îmi era frică”

S-a întors din lumea cealaltă şi povesteşte

Loredana Jalbă, o femeie în vârstă de 30 de ani care şi-a revenit din moarte clinică, a povestit experienţa celor 13 zile de comă. Primele cuvinte ale tinerei care, cu ajutorul medicilor, şi-a revenit în mod miraculos au fost acelea că-şi doreşte să urmeze Facultatea de Medicină.

Loredana Jalbă, gălăţeanca de 30 de ani, victimă a unui groaznic accident petrecut înainte de Crăciun, când o bucată din faţada unei clădiri publice s-a desprins şi i-a căzut în cap, şi-a revenit miraculos şi a povestit clipele prin care a trecut.

Femeia a stat 13 zile în comă profundă, fiind conectată la aparate care au menţinut-o artificial în viaţă, iar alte opt zile a fost într-o stare de semiconştienţă care dădea medicilor unele speranţe.

„Era întuneric"

La un moment dat, după primele cinci zile de comă, chiar s-a pus problema deconectării Loredanei de la aparate, dar medicii de la Terapie Intensivă au amânat momentul declarării morţii femeii tocmai că încă mai sperau într-o minune.

Minune care s-a şi produs! Slăbită atât fizic şi psihic, cu lacrimi în ochi, Loredana Jalbă a povestit în şoaptă, pentru că nu are încă suficientă vlagă, experienţa terifiantă prin care a trecut.

Citeste continuarea pe Click

 

Mai multe articole despre:
moarte moartea lumea cealalta