MENIU

S-a cazat la hotel și a făcut o descoperire bolnavă. Se ascundea în gura de aerisire din camera ei

Armonie Hachey, din Edinburgh, s-a cazat la hotelul Travelodge Oxford Wheatley si s-a declarat dezgustata si socata de faptul ca la hotel, intr-o tara civilizata, clientii ar putea fi monitorizati video, in baie si chiar fotografiati.

Tanara povesteste ca atunci cand se spala ceva i-a atras atentia la gura de aerisire. Intrigata, ea a luat o furculita si a verificat grilajul, pentr a se convinge ca nu are vedenii. Cand a dat de fire, a anuntat imediat conducerea hotelului ca exista un dispozitiv electronic de mici ascuns la dus, in camera sa, iar ulterior a fost chemata politia, care a demarat o ancheta in acest caz, noteaza evz.ro.

Femeia spune ca a fost informata ca desi firele legau obiectivul ascuns in baia ei, cu un dulap de pe holul hotelui unde se afla un aparat digital, dispozitivul nu era pornit.

Deoarece simtea ca i-a fost violata intimitatea, ea a vrut sa paraseasca hotelul Travelodge, dar pentru ca in cele trei zile in care afacerile o tineau la Oxford n-a mai gasit alte camere de cazare disponibile, a acceptat scuzele prezentate de staff-ul unitatii, insa a cerut o alta camera, pentru siguranta.

Mai multe articole despre:
hotel cameră video