MENIU

S-a căsătorit cu un fermier bogat, fără dinți și cu 25 de ani mai în vârstă. A avut însă o SURPRIZĂ

Un fermier francez bogat, devenit faimos după ce s-a însurat cu o frumoasă expertă imobiliară din Paris, a eliminat-o pe aceasta din testament cu puțin timp înainte să moară. 

Marcel Amphoux avea pe atunci 68 de ani și trăia într-o colibă din aproperea graniței cu Italia, care nu era dotată cu apă curentă sau electricitate. Sandrine Devillard, cu 25 de ani mai tânără, a susținut că s-a măritat din dragoste, însă toată lumea s-a îndoit de sentimentele ei, în condițiile în care Marcel Amphoux deținea pământuri în valoare de sute de mii de euro.

Marcel Amphoux a murit într-un accident de mașină, iar Sandrine Devillard a avut o supriză de proporții, după ce a aflat că a fost eliminată din testamentul bărbatului.

Sandrine Devillard și Marcel Amphoux s-au cunoscut după ce femeia l-a abordat încercând să-i cumpere terenurile. El a refuzat, însă cei doi au început o relație amoroasă, care a culminat prin căsătorie. Pentru a-i convinge pe cei din jur că sentimentele sale erau reale, Sandrine Devillard a lansat chiar o melodie în care și-a cântat dragostea pentru soțul ei.

Mai multe articole despre:
Franţa căsătorie fermier