MENIU

ROMÂNII AU TALENT. Îl mai știți pe Adrian Țuțu, primul câștigător al concursului? Cum arată acum

Adrian Țuțu
Adrian Țuțu

ROMÂNII AU TALENT. Adrian Țuțu a câștigat în 2011 primul premiu al competiției Românii au Talent, în valoare de 120.000 de euro.

ROMÂNII AU TALENT. Adrian Tutu a experimentat mai multe genuri muzicale, dar marea lui dragoste ramane rapul. Ce face azi cel supranumit Eminem de Romania si cu ce ochi vede actualul sezon Romanii au talent aflati din interviul de mai jos.


ROMÂNII AU TALENT. „Viata mea este exact cea pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fac muzica, am propriul studio, sunt propriul meu stapan, atat pe productie muzicala, cat si pe productie video, si am deja multe proiecte finalizate pe care urmeaza sa le lansez. Anul asta mi-am propus sa produc si pentru alti artisti pentru ca vreau sa dezvolt studioul. Deja am produs piese pentru cativa oameni talentati pe care i-am selectat. Deci, stati cu ochii pe canalul meu de youtube MyCrewMusic, pentru ca am pregatite multe surprize!”

Nu se lasă de muzică

„Niciodata nu am vrut sa ma las de muzica. Mereu am vrut mai mult de la mine si am vrut sa fac asta la o calitate cat mai mare. M-am retras o perioada pentru a ma perfectiona. Am lucrat si acum pot sa zic ca sunt pregatit sa apar cu adevarat. Nu am fost pregatit sa intru in industria muzicala. Eram un pusti care facea muzica pe un microfon de casti. A trebuit sa ma invart putin printre profesionisti si apoi sa ma retrag, sa muncesc mult cu gandul ca o sa devin si eu un profesionist”, potrivit romaniiautalent.ro.

ROMÂNII AU TALENT. Dezvăluiri despre Florin Călinescu. Cine se ocupă de imaginea lui