MENIU

România, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important târg de profil din Los Angeles

<p>Rom&acirc;nia, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important t&acirc;rg de profil din Los Angeles</p>
<p>Rom&acirc;nia, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important t&acirc;rg de profil din Los Angeles</p>
<p>Rom&acirc;nia, promovată ca destinaţie turisitică la cel mai important t&acirc;rg de profil din Los Angeles</p>

Perfect Tour promovează România, ca destinaţie turistică inedită, la cel mai important târg de turism din sudul Californiei - Los Angeles Times Travel Show 2014.

Perfect Tour, unul dintre cei mai puternici şi mai importanţi touroperatori de pe piaţa româneasă, îşi continuă eforturile susţinute de promovare şi dezvoltare durabilă a turismului istoric şi de relaxare în România. Anul acesta, filiala nord-americană a Perfect Tour, cu sediul în Los Angeles, a participat, alături de Biroul de Turism al României din New York, la cea de-a 16-a ediţie a celui mai important târg de turism din sudul Californiei, Los Angeles Times Travel Show 2014 (LATTS), în perioada 17-19 ianuarie.

Strategia de promovare a României instrumentată de Perfect Tour pentru această ediţie a LATTS iese din tipare. Aceasta a fost construită în jurul mitului Dracula şi a Castelului Bran şi a fost susţinută de un motto cu o tentă de umor fin şi o conexiune directă în lumea filmului: “În România, we have more Dracula than all the bloody vampire movies în Hollywood”. Un alt vector al campaniei de promovare  a fost segmentul de turism balnear, susţinut de Gerovital, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti la nivel mondial. Iar Rezervaţia Delta Dunării, a doua deltă ca mărime din Europa, dar cel mai bine conservată, face şi ea parte din strategie. Aventurierii americani şi pasionaţii de pescuit sau vânătoare sunt invitaţi să descopere acest loc unic în lume, în cadrul unor sejururi premium, pe hoteluri plutitoare sau în unităţi de cazare de primă clasă.

Los Angeles Times Travel Show este organizat de una dintre cele mai prestigioase publicaţii din Statele Unite, Los Angeles Times, şi a avut loc, în perioada 17-19 ianuarie, la Los Angeles Convention Center. Târgul de turism a reunit touroperatori de top, experţi în turism şi birouri de turism din întreagă lume.

Fondată în 2004, agenţia Perfect Tour este unul dintre cei mai puternici şi mai importanţi touroperatori de pe piaţă de turism din România, având 12 agenţii proprii, şi singurul jucător regional din Europa Centrală şi de Est pe segmentul de business travel. Perfect Tour oferă acelaşi nivel înalt de servicii consolidate clienţilor din Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina şi, din toamna anului 2013, celor din Cehia şi Slovacia, prin companii puternice şi cunoscute la nivel local. De asemenea, compania este prezentă şi peste ocean, în Statele Unite.