MENIU

Rochii de seară scurte – Care sunt cele mai sexy și mai ieftine modele

Am ales mai multe modele de rochii de seară scurte care îți pun picioarele și trupul în evidență dar au și prețuri foarte bune.

Aveți mai jos 5 modele de rochii de seară foarte interesante, scurte și sexy, iar prețurile pe care le puteți consulta sunt pentru bugete reduse sau medii, care beneficiază și de discounturi foarte bune în această perioadă.

Rochii de seară scurte – Starshiner.ro

Prima rochie pe care v-o recomandăm este modelul Sherri Hill Dark Blue de la starshiner.ro. Aceast rochie este superbă, foarte elegantă, din dantelă, iar prețul complet poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară puteți vedea AICI.

Rochii de seară scurte – kurtmann.ro

Un alt model de rochie de seară este Lipsy Collection Pink, o rochie foarte ietină și îndrăzneață, cu decolteu adânc în formă de V, croi simplu și aspect larg. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară găsești AICI.

Rochii de seară scurte – starshiners.ro

Un model superb de rochie de seară este Sherri Hill Rosa de la starshiners.ro. Rochia este înfoiată, de culoare crem, îți dă un aspect seducător. Oferta completă poate fi văzută AICI.

Mai multe rochii de seară puteți vedea AICI

Rochii de seară scurte – kurmann.ro

Un alt model cu un preț foarte bun este rochia True Decadence Collection Pink. Rochia este cu bretele, foarte scurtă și cu decolteu adânc în formă de V. Prețul poate fi văzut AICI.

Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

Rochii de seară scurte – sratshiners.ro

Cu un preț ceva mai piperat, dar un model extrem de reușit este rochia Sherri Hill Black, cu imprimeu, foarte scurtă și strâmtă pe trup și fără mâneci. Puteți vedea mai multe detalii AICI.

 Mai multe rochii de seară găsiți AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null