MENIU

Robert De Niro l-a făcut PROST pe fostul președinte Donald Trump. Ce l-a înfuriat pe marele actor?

Renumitul actor Robert De Niro l-a atacat din nou pe Donald Trimp, chiar pe pe scena Festivalului de Film de la Cannes, unde a participat la lansarea noii capodopopere a lui Martin Scorsese "Killers of the Flower Moon". 

Legendarul actor, în vârstă de 79 de ani  joacă, joacă rolul unui om de afaceri lacom și meschin din Texas, care ajunge să orchestreze zeci de crime ale unor persoane de culoare pentru a-și atinge scopurile.

 

"Am devenit mult mai conştienţi, după moartea lui George Floyd, de acest rasism sistemic şi despre asta este vorba aici”, a adăugat De Niro, referindu-se la moartea, în 2020, la Minneapolis, a acestui afro-american, decedat prin asfixiere sub genunchiul unui poliţist.

 

"Este banalitatea răului, lucrul la care trebuie să fim atenţi. O vedem astăzi... Ştim cu toţii despre cine voi vorbi, nu-i voi pronunţa numele", a promis interpretul de neuitat din "Taxi Driver", cu referire la fostul preşedinte al Statelor Unite. "Băiatul ăsta e prost", potrivit Reuters.

 

Dar câteva minute mai târziu, De Niro, un adversar notoriu al predecesorului lui Joe Biden, nu s-a putut abţine: "E ca şi cu Trump, trebuia să spun. Sunt oameni care cred că încă poate face o treabă grozavă. Imaginează-ţi cât de nebun este asta", a spus el.

 

Mai multe articole despre:
robert de niro donald trump prost cannes