MENIU

Reduceri parfumuri Elefant.ro. Zece oferte care anunță primăvara

Dacă sunteți în căutare de parfumuri, trebuie să studiați oferta Elefant. Iată câteva dintre cele mai tari reduceri din această săptămână.  

Întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.   

În acest articol vă prezentăm câteva dintre cele mai tentatente oferte de astăzi, pe care nu trebuie să le ratați:

Reducere de peste 70%. Chopard Wish. Acest brand este cunoscut în întreaga lume pentru bijuteriile perfecte pe care le creează și a devenit popular și pe piața parfumurilor datorită produselor unice. Acest parfum are note de vârf salcâm, note de mijloc – caprifoi, iar note de bază – violeta. Întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Peste 50% reducere și la Lancome Poeme. Este un parfum dulce, cald și floral. Este o esență elefantă de care îți vei aduce aminte mereu. Este o aromă bogată în flori și oferă parfumului tonuri obișnuite și un caracter camelionic. Parfumul Poeme de la Lancome transmite un putenic miros de vanilie dulce și poate fi purtat pe tot parcursul zilei. Este perfect pentru perioadele reci ale anului. Mai multe detalii și alte reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de 75%. Guess Seductive. Notele de vârf sunt bergamot, coacăze begre și pere. Notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal și rădăcină de iris. Notele de bază sunt tămâia, lemn cașmir și vanilie. Mai multe oferte și alte reduceri parfumuri de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri parfumuri. Oferte la Chopard și la Versace

Reducere de peste 50%. Versace Crystal Noir. Acest parfum are note de vârf aldehida, petale de portocale și cireșe, note de mijloc – gardenie, tuberoză și nucă de cocos, note de bază – ambră și mosc. Mai multe ofete la parfumuri de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere de peste 60%. Chopard Casmir. Acest parfum a fost lansat în anul 1992 și se bucură în continuare de un mare succes. Casmir de la Chopard este un parfum oriental, iar compoziția sa a fost semnată de maestrul parfumier Michel Almairac. Are o aromă caldă și bogată. Notele de vârf sunt bergamotă, pierică, portocală, mango și cocos. Notele de mijloc sunt geranium, iasomi și lăcrămioare, iar notele de bază sunt patchouli, chihlimbar, lemn de santal, mosc și vanilie. Întreaga oferte la parfumuri o găsiți LA ACEST LINK.


Reduceri parfumuri. Oferte pentru bărbați

Paco Rabanne Invictus. Parfumul a fost creat prin colaborarea a 4 parfumieri, Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion.Invictus provine din limba latina si inseamna „Invincibil“, reprezentand puterea, energia si dinamismul. In comparatie cu celelalte parfumuri ale casei Paco Rabanne, noul parfum contine note proaspete de mandarina, acord marin, lemn de guaiac, patchouli si ambra gri ce ii ofera o nota fresh si racoritoare. Mai multe reduceri parfumuri Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.

Ofertă și la 1 Million de la Paco Rabanne. La inceputul calatoriei, acest parfum te va trece prin incercari dificile dar si intamplari placute, reprezentate in acest parfum de esente de grapefruits, portocale rosii si menta. La mijlocul drumului se va gasi la rascruce, reprezentata de notele de trandafir, scortisoara, ce trezesc in orice barbat intelepciune si farmec. La finele acestei calatori, esentele masculine te invalui, in note de lemn alb, ambra si patchouli. 1 Million By Paco Rabanne Eau de Toilette trezeste in fiecare barbat dorinta de a crea o lume perfecta si armonioasa, maturitate si carisma. Mai multe reduceri parfumuri găsiți LA ACEST LINK.

-65% la Guess Seductive. Este un parfum pentru persoane încrezătoare și irezistibile, cu un aer de magnetism, care provoacă intrigi. Acest parfum este conceput pentru un bărbat sexy și sofisticat. Are o aromă masculină, copleșitoare, care pune în valoare sex appeal-ul legendar al mărcii Guess. Notele de vârf sun cardamon, mandarină și piper roz. Notele de mijloc sunt vetiver, frunze de violete și orhidee. Notele de bază sunt lemnul de santal, patchouli, chilimbar și mosc. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri parfumuri Elefant.ro. Ofertă și la Davidoff și Bvlgari

-58% la Bvlgari Pour Homme. Este un parfum proaspat plin de contraste neasteptate si armonii surprinzatoare. Un parfum perfect pentru o persona sigura pe sine, dar in acelasi timp sensibila si delicata.Combinatia inedita de ingrediente face ca acest parfum sa fie unul atractiv si de neuitat. Mai multe reduceri parfumuri găsiți LA ACEST LINK.


Davidoff Champion. Reducere de peste 60%. Are note de vârf bergamota și lâmâia, note de mijloc – galbanul și salvie, note de bază – mușchi și cedru. Genul parfumului este masculin, puternic și creativ. Stilul este lemnos aromatic. Mai multe detalii și reduceri parfumuri bărbați de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.