MENIU

Zece perechi de ochelari de soare la modă anul acesta

Cei care sunt în căutarea de reduceri ochelari de soare trebuie să vadă neapărat oferta celor de la Elefant.ro. Iată câteva modele pe care trebuie să le urmăriți în perioada aceasta în oferte. 

Întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Ochelari de soare Polaroid. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Guess. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic, tip oglinda; Lentilele verzi filtreaza lumina albastra, ofera cel mai inalt contrast si acuitate vizuala foarte buna; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Protectie UV: 100%; Latime lentila (mm): 62; Latime punte (mm): 12; Lungime brat (mm): 140. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Polaroid. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii).Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Gant. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 56; Latime punte (mm): 17. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Polaroid. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. Reduc oboseala ochilor si sunt recomandate pentru condus. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Polaroid. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii). Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reduceri ochelari de soare. Oferte și la Police

Ochelari de soare Polaroid. Ochelari de soare cu rama si lentile din plastic; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Polaroid este singura companie care foloseste tehnologia de polarizare UltraSight, ce ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 20%. Ochelari de soare Vogue VO2819S W65613 58. Ochelari de soare cu rama din plastic si lentile din plastic; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 58; Latime punte (mm): 16; Lungime brat (mm): 135. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Vogue. Ochelari de soare cu rama din acetat si lentile din plastic; Lentilele maro cresc contrastul si sunt recomandate pentru condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 58; Latime punte (mm): 14; Lungime brat (mm): 135. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Ochelari de soare Police. Ochelari de soare cu rama din plastic si lentile din plastic, tip oglinda cu inflexiuni albastre; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%. Ofera protectie maxima si reduce reflexiile nedorite cauzate de lumina puternica; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii). Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri ochelari de soare de la Elefant.ro o găsițLA ACEST LINK.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
ochelari de soare