MENIU

Reduceri mari la tabletele Samsung de la eMAG

O promoție de la eMAG vine cu reduceri mari pentru tabletele Samsung. Am selectat pentru voi cele mai bune oferte.

Lista completă cu tabletele de la Samsung care beneficiază de promoție la eMAG o găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție a celor mai interesante și mai avantajoase reduceri dintre tabletele Samsung disponibile acum pe eMAG.

Reduceri mari la tablete de la eMAG: Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition

Această tabletă de la Samsung este cea mai vândută din acest moment pe eMAG și una dintre cele mai accesibile ca preț. Calitatea Samsung își spune cuvântul și la acest model de tabletă care este dotată cu un procesor Quad Core de 1,3 Ghz și are o diagonală de 7 inch, 1 GB Ram și memorie internă de 7GB. Tableta se poate conecta la internet prin Wi-fi și folosește Android Kit Kat.

Vedeți prețul tabletei AICI.

Reduceri mari la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy Tab4 T230

Acest model de tabletă disponibil la reducere la eMAG beneficiază de cel mai mare discount: 32%. Tableta are un preț accesibil și este dotată cu un display de 7 inch și un procesor Quad Core de 1,2 GHz.

Aplicațiile folosite nu se vor bloca sau nu vor merge sacadat deoarece tableta are 1.5 GB RAM și o memorie internă de 8GB pe care poți stoca pozele și filmările tale. Tableta are posibilitate de conectare Wi-Fi și Bluetooth.

Prețul tabletei îl găsești AICI.

Mari reduceri la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy Tab4 T535

Un model ceva mai scump dar mult mai performant și mai mare este Tab4 T535. Această tabletă are la eMAG o reducere de 21% și este dotată cu un procesor Quad Core de 1.2 GHz, 1,5 GB DDR3 și o memorie internă ceva mai mare ca modelele precedente de 16GB.

În plus, tableta are un display de 10.1 inch și se poate conecta la internet prin Wi-fi și 4G. Tableta mai este dotată cu GPS și Bluetooth.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Mari reduceri la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy Tab S

O altă tabletă cu display mare de 10.5 inch, unul dintre cele mai mari de pe piață, este Galaxy Tab S. Tableta este dotată cu un procesor foarte puternic ARM Cortex A15 Quad Core de 1.9 GHz + ARM Cortex A7 Quad Core de 1.3 Ghz.

Memoria internă a tabletei este de 16 GB și 3GB DDR2 și mai dispune de Wi-Fi, Bluetooth și GPS.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.

Mari reduceri la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy TabS T500

Această tabletă are o reducere de 11% din preț și o configurație foarte puternică. Procesorul este unul Octa core, un Quad Core Cortex A 15 și un altul A9 cu frecvențe de 1.3 și 1.9 Ghz. Tableta se poate conecta la internet doar prin intermediul Wi-fi, are un display de 8.4 inch de tip Super AMOLED și o memorie de 3 GB DDR2, iar memoria internă de 16 GB.

Camera principală a tabletei are o rezoluție de 8 Mp și este dotată și cu o cameră secunodară de doar 2.1 Mp.

Prețul aceste tablete îl găsiți AICI.

Mari reduceri la tablete de la eMAG: Samsung Galaxy Tab Pro T520

Tableta beneficiază de o reducere de 23% din preț și are procesor Cortex A15 Quad Core de 1.9 Ghz + Cortex A7 Quad Core de 1.3 Ghz.

Tableta folosește sistemul de operare Andoid KitKat 4.4 și are un display de 10.1 inch. În plus se poate conecta la internet doar prin intermediul Wi-fi și mai dispune de GPS și Bluetooth.

Prețul tabletei îl găsiți AICI.