MENIU

Rebecca Prodan a strălucit la prezentarea de modă semnată Lăcrămioara Iordăchescu și Adela Diaconu

A fost declarată manechinul anului 2015 în România în cadrul Galei Star Awards. Are doar 16 ani și este speranța modellingului românesc. La Bucharest Fashion Week, în cadrul colecției ''DIVA'', realizată de către designerii Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de modă Diolastilis) și Adela Diaconu, Rebecca Prodan a strălucit în rochia sexy , dar în același timp extrem de prețioasă, ce i-a pus în evidență silueta perfectă. 

Vedetele festivalului, top modele internaționale Claudia Neghină si Ioana Francia, au stârnit ropote de apaluze la apariția lor pe scenă, fiind vedetele colectței. 
Prezentarea de modă a fost admirată și de fosta campioană olimpică și mondială Doina Melinte, invitata specială a celor două creatoare. Aceasta a venit însoțită de fiica sa Daiana care a terminat Universitatea Națională de Arte și își dorește să ajungă un faimos designer.


Braşovul a fost prezent şi în acest sezon la Bucharest Fashion Week, prin noua colecţie pret-a-porter elegant DIVA, semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de moda Diolastilis) şi vedeta de televiziune Adela Diaconu.

Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu sunt la a doua colaborare din acest an, în sezonul estival cei doi designeri realizând o colecţie de ţinute pentru plajă care s-a bucurat de un mare succes. De aceasta data, cele doua creatoare au ales să celebreze iarna cu o colecţie stralucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.


Colectia DIVA s-a evidentiat prin farmecul rochiilor de tip sirena si a liniilor fluide, lungi, transpuse pe țesături prețioase și voaluri brodate. Ținutele colectiei sunt regale, diafane și sexi in același timp.

Mai multe articole despre:
Adela Diaconu Lăcrămioara Iordăchescu